Головна Новини Суспільство неймовірно Фотограф спалив дрон у жерлі вулкана заради ефектних кадрів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Фотограф спалив дрон у жерлі вулкана заради ефектних кадрів (ВІДЕО)

Кадри вийшли неймовірно захоплюючими

28 березня 2021, 14:45 comments1074
Поділіться публікацією:








Заради красивих і унікальних кадрів фотографи готові пожертвувати багато чим. Ісландець Гардар Олаф, наприклад, не пошкодував свого квадрокоптера, щоб з максимально близької відстані зафіксувати виверження вулкана.

Фотограф спалив дрон у жерлі вулкана заради ефектних кадрів (ВІДЕО)

Виверження вулкана / фото: REUTERS / Kristinn Magnusson/mbl.is

Відомо, що ввечері 19 березня почалося виверження вулкана Фаградальсфьядль, який розташований у центрі півострова Рейкьянес (Ісландія). Його "пробудженню" передувало понад 50 тисяч невеликих землетрусів, які фіксувалися в цій місцевості протягом останніх місяців.

Фотограф Гардар Олаф вирішив зобразити цю подію і з допомогою дрона зробив кілька вражаючих кадрів і відеозаписів, які опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Заради ефектного відео з самого жерла вулкана ісландець пожертвував своєю технікою. Відео триває всього 15 секунд. На ньому зображена вируюча магма, до якої камера наближається все ближче і ближче.

Підписники фотографа написали, що його знімки й відео вийшли неймовірно красивими й ці кадри вартували такої жертви: "Це вартувало того! Таке трапляється раз у житті", "Вартувало того! Відмінний постріл!", "Епічність відео", "Вау, приголомшливо. Воно того варте!", "Кращі кадри виверження", — написали фоловери.

Відомо, що вулкан Фаградальсфьядль "спав" 6 тисяч років. Небезпеки для населення немає, але лава вже розлилася по території радіусом в один кілометр. Усі основні дороги до вулкана були перекриті, призупинено роботу аеропорту Кеблавік.

Нагадаємо, на початку березня у Гватемалі почалося виверження вулкана Пакая. Попіл долетів до восьми сіл, які знаходяться неподалік.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в січні 2021 року на Сицилії — найбільшому острові в Середземному морі — сталося виверження вулкана Етна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини