Головна Новини Суспільство неймовірно Дизайнер на ім'я Ковід "передбачив" пандемію в 2019 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Дизайнер на ім'я Ковід "передбачив" пандемію в 2019 році

Відео, в якому дизайнер пошив для моделі костюм із захисною маскою, викликав ажіотаж в соцмережах

2 грудня 2020, 17:46
Поділіться публікацією:

Учасник одного з американських модних проектів "Проект Подіум", дизайнер Ковід Капур нібито передбачив пандемію коронавірусу в світі ще за рік до її початку.

Дизайнер на ім'я Ковід "передбачив" пандемію в 2019 році

ФОТО: З відкритих джерел

В одному з випусків, який датується квітнем 2019 року, модельєрам було доручено створити вбрання, яке зможе повністю приховати тіло манекенниці. Ковід Капур створив для моделі костюм з принтом у вигляді червоної клітинки. Але що зацікавило користувачів найбільше, що на моделі була захисна маска в аналогічному принті. Незважаючи на те, що проект був відзнятий ще в 2019 році, відеоролик сплив в Мережі тільки зараз.

Сам дизайнер вважає це звичайним збігом, і називає випадок "грою долі", за якою дуже цікаво спостерігати. Але глядачі шоу називають це ніяк не інакше, як передбаченням, адже саме захисна маска, на думку суспільства, є символом пандемії коронавірусу.

Серед користувачів Мережі розгорілося бурхливе обговорення події: в коментарях хтось відправляє Ковіда Капура до Сімпсонів, хтось заявляє про те, що шоу передбачило майбутнє.

До слова, судді "Подіуму" були не сильно вражені образом, створеним модельєром, тому вже в п'ятому випуску телепроекту Ковід покинув шоу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що відомий винахідник і футуролог передбачив, що чекає людство з 2021 по 2099 рік. Він зазначив, що в недалекому майбутньому людство досягне майже необмеженого матеріального достатку, люди зможуть стати безсмертними. А вся земна куля незабаром не зможе обходитися без штучного інтелекту, який в рази перевищуватиме людський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини