Головна Новини Суспільство неймовірно Дівчина потрапила до поліції, намагаючись скасувати побачення
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина потрапила до поліції, намагаючись скасувати побачення

18-річну дівчину звинувачено в помилкових повідомленнях поліції через страх зустрічі

1 липня 2024, 15:24
Поділіться публікацією:

У місті Норт-Ліберті, штат Айова, США, сталася незвичайна подія. 18-річну Сумаю Томаса заарештували за хибне повідомлення про злочин після того, як намагалася уникнути зустрічі з чоловіком, з яким домовилася про побачення через додаток для знайомств.

Дівчина потрапила до поліції, намагаючись скасувати побачення

Жінка викликала поліцію, щоб втекти з першого побачення

Події розвивалися в такий спосіб: Сумая запросила молодика в гості, але в останній момент передумала і вирішила уникнути зустрічі, не знаючи, як інакше скасувати побачення. В результаті вона зателефонувала до поліції та повідомила, що цей чоловік — її колишній, який загрожує їй фізичною розправою.

Після прибуття на місце поліцейські зіткнулися з чоловіком, який був спантеличений звинуваченнями. Він надав докази того, що знайомий із Сумаєю всього тиждень і ніколи раніше не зустрічався з нею. За словами офіцерів, чоловік поводився спокійно і переконливо пояснив ситуацію.

"Розмова показала, що вона була чесною і справді лише познайомилася з цією жінкою", — йдеться у заяві під присягою.

Після перевірки фактів з'ясувалося, що Сумая свідомо збрехала поліції про свої стосунки та погрози. У результаті вона зізналася, що вигадав історію зі страху перед зустріччю. Це визнання призвело до її арешту та звинувачення у двох випадках помилкового повідомлення про злочини та дзвінок до служби екстреної допомоги 911.

Раніше "Коментарі" писали, що в одному з міжнародних аеропортів стався надзвичайний інцидент, який змусив охорону та митників звернути особливу увагу на багаж 30-річної Джесіки Меннінг. При стандартній перевірці багажу виявлено людське серце , герметично упаковане у пластикову коробку. Як з'ясувалося, це серце належало самій Джесіці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини