Головна Новини Суспільство неймовірно Дівчина 26 разів збільшила губи: як вона виглядає (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина 26 разів збільшила губи: як вона виглядає (ФОТО)

Студентка з Болгарії Андреа Іванова дуже хоче бути походу на ляльку Bratz і заради цього вона вже 26 разів збільшила свої губи

14 грудня 2021, 11:15
Поділіться публікацією:

Для того, щоб виділятися з натовпу, багато людей йдуть на радикальні зміни у зовнішності. 24-річна дівчина Андреа Іванова має таку мету — вона дуже хоче бути схожою на ляльку Bratz.

Дівчина 26 разів збільшила губи: як вона виглядає (ФОТО)

Студентка збільшила свої губи 26 разів (фото з відкритих джерел)

Студентка із Болгарії хоче повністю змінити свою зовнішність та готова на різні трансформації. Дівчина вже 26 разів збільшувала собі об'єм губ і на цьому не має наміру зупинятися, незабаром у неї запланована ще одна ін'єкція.

Свою трансформацію Андреа розпочала три роки тому, коли вперше збільшила губи. Їй дуже сподобалося, тому вона перетворила цю процедуру на певне хобі. Щомісяця вона почала відвідувати клініки, де робила ін'єкції гіалуронової кислоти. Потім студентка збільшила груди. У планах на наступний рік в Андреа пластична операція на підборідді, вилицях та щелепах, щоб бути схожою на ляльку Bratz.

Дівчина активно веде соціальні мережі та зазначає, що у неї з'явилося багато шанувальників з усього світу. Вона зізналася, що отримує повідомлення від чоловіків, які запрошують її до подорожей чи на побачення, а також пропонують гроші.

Андреа зазначила, що задоволена своєю зовнішністю, більш того, з такими губами вона почувається набагато впевненіше.

Дівчина 26 разів збільшила губи: як вона виглядає (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що 31-річна американка Саманта Рамсделл стала відомою на весь світ завдяки незвичайній рисі — найбільшому роті. Жінка вже потрапила до Книги рекордів Гіннеса.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в умовах карантину дуже важливо зберігати гарний настрій та ділитися ним з іншими людьми. А підтримувати позитив допомагають різні челенджі в Instagram. У 2020 році був популярний макіяж-челендж з "мікрообличчями".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини