Головна Новини Суспільство неймовірно Дівчина потрапила в Книгу рекордів Гіннесса за «найбільший» рот (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина потрапила в Книгу рекордів Гіннесса за «найбільший» рот (ФОТО)

Дівчина зі штату Коннектикут (США) потрапила в Книгу рекордів Гіннесса за «найбільший у світі рот»

2 серпня 2021, 14:20 comments1344
Поділіться публікацією:

31-річна американка Саманта Рамсделл стала відомою на весь світ завдяки незвичайній особливості — найбільшому роту. Жінка вже потрапила в Книгу рекордів Гіннесса.

Дівчина потрапила в Книгу рекордів Гіннесса за «найбільший» рот (ФОТО)

Саманта Рамсделл (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє видання New York Post, дівчина зі штату Коннектикут (США) стала дуже популярною в соціальній мережі TikTok. За її контентом стежать понад 1,7 мільйона передплатників.

Саманта публікує відео, в яких демонструє, як їсть різні продукти — від бутербродів до зефіру, використовуючи свій великий рот. Дівчина відкриває його на 6,5 сантиметрів. Нещодавно вона показала, що може проковтнути ціле яблуко і відкусити за раз 4 покладених один на одного чізбергера. Відео Саманти набирають до 50 мільйонів переглядів.

Фоловери американки, захоплені її талантом, вмовили її спробувати потрапити в Книгу рекордів Гіннесса. Так Саманта і стала володаркою найбільшого в світі рота.

Дівчина потрапила в Книгу рекордів Гіннесса за «найбільший» рот (ФОТО) - фото 2

Фото: Книга рекордів Гіннесса

Якщо раніше дівчина страждала від глузувань і комплексувала через свою зовнішність, то зараз вона пишається своєю особливістю.

Нагадаємо, що багато хто, дивлячись на себе у дзеркало, переживають, що в них відсутні унікальні риси. Але бувають і протилежні ситуації — людина не хоче ніяк виділятися, а мати-природа розпоряджається інакше. Пропонуємо вам підбірку незвичайних людей, які потрапили в Книгу рекордів Гіннесса завдяки своїм "родзинкам".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, 90-річна жінка з Японії офіційно визнана найстарішим ігровим блогером. Вона потрапила в Книгу рекордів Гіннесса як найстаріша в світі геймерка, ведуча каналу YouTube. Жінка почала грати у відеоігри, які запропонували її діти, коли їй було 39 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини