Головна Новини Суспільство неймовірно Чоловік транслював порно на держустанову через проектор (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік транслював порно на держустанову через проектор (фото)

Зловмисника не вдалося зловити, бо він швидко "замів сліди" в інтернеті

16 грудня 2020, 19:23
Поділіться публікацією:

Невідомий двічі за тиждень зламав прожектор в Бельгії і транслював порнографію на урядовій будівлі. Інцидент стався в місті Левен. Про це повідомляє The Brussels Times.

Чоловік транслював порно на держустанову через проектор (фото)

Правительственное здание в городе Левен, Бельгия

Жителі Левена знову зіткнулися з непристойними зображеннями на урядовій будівлі після того, як проектор був зламаний вдруге за тиждень і використовувався для трансляції порнографії. Вандала так і не вдалося спіймати, попри друге порушення. Відзначено, що зловмисник володіє навичками програміста і зміг "замести сліди" в інтернеті, хоча зламав прилад зі свого пристрою. Як пише видання, про інцидент поліції повідомили місцеві жителі, які прийшли в лють від побаченого.

Поліція все ще шукає винних. Прокуратура відкрила справу. Влада міста заявила, що зроблять додаткові кроки, щоб запобігти подібному інциденту втретє.

Нагадаємо, власник бельгійського бару в Остенді повідомив в соціальних мережах про формування нової релігії. Підприємець був незадоволений тим, що уряд дозволив деякі релігійні церемонії в Бельгії, але зберіг заборону на бізнес, і заснував нову релігію для тих, хто хоче відвідувати службу для ведення бізнесу, щоб обійти "коронавірусні" обмеження.

Раніше "Коментарі" писали, що кампанія вакцинації проти коронавірусу у Франції почнеться з останнього тижня грудня, як повідомив прем'єр-міністр країни Жан Кастекс в середу, 16 грудня, вказавши, що непріоритетні групи населення будуть чекати до кінця весни.

Сьогодні Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) також порекомендувала носити маску під час різдвяних зустрічей і святкування кінця року в Європі, заявила організація в середу, 16 грудня, попередивши про високий ризик відновлення епідемії на початку 2021 року.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини