Головна Новини Суспільство неймовірно Британка випадково знайшла вдома діамант: він коштує мільйони
commentss НОВИНИ Всі новини

Британка випадково знайшла вдома діамант: він коштує мільйони

70-річна жінка з Нортумберленда (Британія) під час прибирання будинку знайшла діамант вартістю майже 3 мільйони доларів

4 листопада 2021, 13:55
Поділіться публікацією:

Пенсіонерка з Британії була приємно вражена, коли під час домашнього прибирання знайшла дорогоцінний камінь, вартість якого, за оцінками експертів, становить майже 3 мільйони доларів.

Британка випадково знайшла вдома діамант: він коштує мільйони

Жінка знайшла вдома величезний діамант / Фото: Unsplash

Як повідомляє ВВС, жінка хотіла позбавитися непотрібних речей і навіть збиралася викинути діамант, прийнявши його за біжутерію. Але її зупинила сусідка, яка порекомендувала пенсіонерці показати старі прикраси експерту-аукціоністу. І вона дуже здивувалася, дізнавшись, що серед її речей був справжній діамант вагою 34 карати.

Експерт Марк Лейн зазначив, що спочатку подумав, що камінь є кубічним цирконієм – двійником синтетичного алмазу. Але після перевірки на спеціальному пристрої зрозумів, що помилявся. Коштовність спочатку відправили на перевірку до Лондона, а потім до експертів із Бельгії, які підтвердили справжність діаманта.

Пенсіонерка не може зрозуміти, звідки в неї взявся дорогоцінний камінь. Вона зізналася, що часто ходила на гаражні розпродажі та блошині ринки, де купувала різні дрібнички, можливо, серед них і був цей діамант.

Нагадаємо, в австралійському місті Мельбурн чоловік, який працював прибиральником, виграв у лотерею 80 млн доларів. Чоловік зізнався, що частину грошей витратить на погашення іпотеки. Решта ж піде на довічне забезпечення його дітей.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Доран Біндер купив місцевий паб в англійському селі Уайлдборклаф, графство Чешир, почав продавати воду замість пива та іншого алкоголю та отримав шанс розбагатіти.

Читайте також, у Великій Британії 32-річна Дот Маккарті вигадала оригінальний спосіб, як врятувати свій бізнес під час пандемії COVID-19. У цьому їй допомогли кози, які живуть її фермі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини