Головна Новини Суспільство події Чоловік випадково отримав шанс розбагатіти, купивши паб на підземному джерелі з найчистішою питною водою
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік випадково отримав шанс розбагатіти, купивши паб на підземному джерелі з найчистішою питною водою

Доран Біндер купив місцевий паб в англійському селі Уайлдборклаф, графство Чешир, почав продавати воду замість пива та іншого алкоголю і отримав шанс розбагатіти

23 вересня 2021, 12:30
Поділіться публікацією:

Як виявилося, паб знаходиться на "рідкому золотому руднику" з найчистішою водою в світі — пляшка коштує більше 100 фунтів стерлінгів — близько 3600 гривень. Про це повідомляє Daily Mail.

Чоловік випадково отримав шанс розбагатіти, купивши паб на підземному джерелі з найчистішою питною водою

Доран Біндер купив місцевий паб, фото з відкритих джерел

Господар, який взяв паб і очікував величезного рахунку на оплату водопостачання, виявив, що сидить на "рідкому золотом руднику". 49-річний Доран Біндер купив The Crag Inn в Вайлдборкло, графство Чешир, в 2016 році, коли він був на дні через розлучення.

Незабаром у невеликому сільському пабі недалеко від Маклсфілд йому довелося перевіряти воду в рамках щорічної перевірки, щоб переконатися, що питна вода безпечна для населення. Але, незважаючи на побоювання, що йому доведеться копати глибоко, результат не міг бути більш іншим.

Незабаром Доран дізнався, що водоносний горизонт, який проходить на 27 метрів нижче пабу, протікає з однією з найчистіших у світі водою. І з 700 000 літрів — достатнім для наповнення понад мільйон пляшок в день — він виявив, що сидить на "рідкому золоті".

"Я знав, що паб зазнає невдачі, але я подумав, що просто куплю його і подивлюся, що станеться. У той час я працював в Нью-Йорку і був цілком щасливий. Я купив його і подумав, буду керувати ним протягом року, подивлюся, як піде, а потім прийму рішення, що нам робити з пабом", — згадує чоловік.

Тепер до Дорана звернувся бутик-виробник напоїв в США, який продає високоякісну мінеральну воду багатим клієнтам за ціною до 150 доларів (109 фунтів стерлінгів) за пляшку.

Але захисник навколишнього середовища відмовив їм, замість цього вирішивши зробити власне екологічно чисте і дрібномасштабне підприємство зі свого старого паба.

Зараз йому регулярно телефонують з Індії, Китаю, США та інших країн від компаній, що бажають імпортувати його воду.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував, що Gucci представляє сукню з атласним бантом на талії для чоловіків за 62 тис гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини