Головна Новини Суспільство неймовірно Бразильське подружжя стало найнижчою парою у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Бразильське подружжя стало найнижчою парою у світі

Унікальне кохання: як найнижча пара у світі знайшла одне одного

11 червня 2024, 16:00
Поділіться публікацією:

У вересні 2016 року світ познайомився з унікальним подружжям з Бразилії, яке увійшло в історію як найнижча пара, зареєстрована в книзі рекордів Гіннеса. Пауло Габріель да Сілва Баррос і Катюсія Ліє Хошино піднялися на вершину світового визнання з загальним зростом лише 181,41 см, де Пауло має зріст 90,28 см, а Катюсія — 91,13 см. Їхня неймовірна історія любові розпочалася у 2006 році, коли вони познайомилися на тоді популярній соціальній мережі Оркут.

Бразильське подружжя стало найнижчою парою у світі

Найнижча пара у світі: як виглядає

Перше їх спілкування не було успішним — Катюсія навіть заблокувала його. Однак Пауло не втратив надії і зумів завоювати її увагу та серце. Через два роки після їхнього першого віртуального діалогу вони зустрілися особисто та почали будувати відносини, що долали всі випробування відстані та часу.

У 2012 році Катюсія прийняла рішення переїхати до Пауло, що стало вирішальним кроком у їхньому спільному житті. Через чотири роки після її переїзду, вони вирішили узаконити свої відносини. Їхня весільна церемонія 17 вересня 2016 року стала кульмінацією їхньої любові і взаємопідтримки.

Бразильське подружжя стало найнижчою парою у світі - фото 2

Пауло, державний службовець у місцевому уряді, а Катюсія, успішна власниця салону краси, зазнають значної уваги через свої особливі фізичні дані. Але це лише зміцнило їхню рішучість жити повноцінним життям. Катюсія в свою чергу наголошує:

"Можливо, ми і низькі на зріст, але у нас великі серця і багато любові одне до одного, а також до всіх у нашому житті. Наше життя не позбавлене викликів, але ми такі щасливі, що можемо долати ці виклики разом", — прокоментувала жінка.

Нагадаємо, що у світі, де середній зріст жінки становить близько 160 см, наявність зросту понад два метри виділяє з натовпу. Сьогодні ми розглянемо 10 найвищих жінок світу, кожна з яких по-своєму унікальна і заслуговує на увагу не тільки через свої фізичні дані, а й завдяки своїм досягненням та історіям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини