Головна Новини Суспільство неймовірно Американець побудував "храм" зі сміття: як він виглядає (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Американець побудував "храм" зі сміття: як він виглядає (ФОТО)

Американець Вінс Ханнеманн з 60 тисяч тонн сміття побудував дивовижну споруду, яка стала туристичною визначною пам'яткою

25 травня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Житель міста Остін (штат Техас) Вінс Ханнеманн відзначився креативністю і побудував справжній "собор" з 60 тисяч тонн сміття. Тепер його незвичайний будинок користується великою популярністю серед туристів.

Американець побудував "храм" зі сміття: як він виглядає (ФОТО)

Храм зі 60 тонн сміття / Фото: flickr

Відомо, що чоловік почав будову свого дітища ще в 1988 році, коли йому було близько 20 років. Тоді він ходив на звалище, збирав старі речі, велосипеди, телевізори та інший металолом, які були безладно розкидані по всій території, щоб побудувати незвичайну споруду зі сходами й навіть тронним залом. Спочатку він сам збирав відходи, а пізніше жителі міста стали жертвувати свої речі, щоб розширити його володіння.

Американець визнається, що ніякого глибокого значення у свою споруду він не вкладав, а просто робив це, бо йому подобалося. Зараз його "храм" складається з декількох поверхів, а всередині та зовні приміщення знаходяться предмети масового виробництва: бампери від автомобілів, кухонне начиння, пляшки, частини велосипедів і т. д. На кожному рівні є свої експонати, які утворюють стелі та оглядові майданчики.

Така будова американця викликала й обурення, сусіди намагалися позбутися від будівлі й подавали офіційні заяви, але інженери, яких прислала влада для оцінки, визнали сміттєвий "собор" структурно безпечним. Єдине, що чоловік прибрав, то це піраміду, що складалася з 200 телевізорів.

Американець побудував ”храм” зі сміття: як він виглядає (ФОТО) - фото 2
Американець побудував ”храм” зі сміття: як він виглядає (ФОТО) - фото 3
Американець побудував ”храм” зі сміття: як він виглядає (ФОТО) - фото 4

Незвичайне будівлю Вінса Ханнеманна дуже приваблює туристів, і він із задоволенням проводить по ньому екскурсії. А ще він здає його в оренду для проведення вечірок і інших заходів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 60-річна британка Сільві вирішила протягом 20 років не забиратися в будинку, тому у неї накопичилося 27 тонн сміття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини