Головна Новини Суспільство події Назбиралось 27 тонн сміття: чому британка перетворила свій будинок на звалище (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Назбиралось 27 тонн сміття: чому британка перетворила свій будинок на звалище (фото)

Будинок жінки був настільки захаращений, що без допомоги вже було не обійтися

9 грудня 2020, 21:51
Поділіться публікацією:

Цією історією поділилася британська волонтерська організація, яка нещодавно з ними сталася. 60-річна Сільві вирішила протягом 20 років не прибиратися в будинку, тому у неї накопичилося 27 тонн сміття.

Назбиралось 27 тонн сміття: чому британка перетворила свій будинок на звалище (фото)

Чому британка перетворила свій будинок на звалище. Фото: unsplash. Jacques Bopp

На допомогу жінці прийшли сусіди, тому що вони почали помічати, що ситуація ставала тільки гірше. Так, вони побачили, що Сільві не викидає сміття і цілий день може провести на порозі свого будинку. Тоді Сара з Крейг вирішили поговорити з нею і з'ясувати, що ж сталося.

Сільві знадобилося кілька місяців, перш ніж вона змогла відкритися сусідам і розповісти всю правду. У якийсь момент у неї почалася депресія, вона перестала прибирати в будинку. Потім ситуація стала ускладнюватися: до жінки перестали ходити гості, а почуття власної нікчемності позбавляло її повноцінного життя.

"Кімнати були в жахливому стані. Вони були в смітті від підлоги до стелі, в будинок не можна було потрапити просто так. Я спала на смітті. У ванну потрібно було добиратися, піднімаючись по горах з пакетів. Про кухню довелося забути, тому що дістатися до неї було неможливо. Ні раковини, ні холодильника або морозильника ... Вдень я просто сиділа на порозі", — зізналася Сільві.

Назбиралось 27 тонн сміття: чому британка перетворила свій будинок на звалище (фото) - фото 2
Назбиралось 27 тонн сміття: чому британка перетворила свій будинок на звалище (фото) - фото 3

Після пари дзвінків сусіди з'ясували, що їм зможуть допомогти волонтери. Протягом наступного тижня керівниця організації Мікаела і її волонтер Полін приходили до жінки, прибрати з дому все сміття, яке накопичилося за стільки часу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, жінка 20 років не прибирала в будинку, але він залишався чистим. Так, виявляється, що таке дійсно можливо. Мешканка Америки Френсіс Гейб померла, коли їй був 101 рік. Проте вона прославилася не тільки тим, що змогла дожити до такого віку, але і тим, що не прибирала в будинку протягом 20 років. Всі кімнати при цьому були абсолютно чистими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини