Головна Новини Суспільство Приколи "Відео дивилися зі сльозами": дівчинка, яка боролася з ожеледицею в Києві, розповіла, як добралася додому
commentss НОВИНИ Всі новини

"Відео дивилися зі сльозами": дівчинка, яка боролася з ожеледицею в Києві, розповіла, як добралася додому

Після безлічі спроб школярка таки зуміла піднятися по Андріївському узвозу

12 грудня 2020, 23:48 comments1047
Поділіться публікацією:

Вчора в мережу потрапило відео з маленькою дівчинкою, яка через сильну ожеледицю не могла нормально йти, а весь час падала. Але вона не здавалася: падала і знову піднімалася, пробувала пролізти навіть на четвереньках. Так, сьогодні головна героїня забавного відео розповіла, як же вона все-таки добралася додому.

"Відео дивилися зі сльозами": дівчинка, яка боролася з ожеледицею в Києві, розповіла, як добралася додому

Фото: скріншот з відео

Школярку звуть Марія. Вона зізнається, що впала в той вечір не менше 40 разів. Але незважаючи на це, вона не отримала жодної травми. Як з'ясувалося потім, Маша займається гімнастикою, тому добре засвоїла, як потрібно правильно падати. Напевно, саме з цієї причини вона так довго не здавалася, а продовжувала вести боротьбу з ожеледицею.

Дівчинка не могла сама піднятися, тому на допомогу до неї прийшов брат. Відомо, що у них велика сім'я, оскільки батьки взяли багато дітей з притулку.

Сама Марія сказала, що не вважає себе популярною, незважаючи на те, що цей ролик подивилася вся Україна. Мама дівчинки зізналася, що подивитися відео без сліз не змогла, тому що сильно переживала.

"Ми відео дивилися зі сльозами, якщо чесно. Мені не було смішно. Слава Богу, що все закінчилося добре. У Маші дуже спортивний характер, я думаю, про неї будуть тільки смішні і добрі відео", — сказала мама дівчинки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як Київ справляється з негодою. Вчора вдень і сьогодні вночі в столиці були опади та сильна ожеледь. Тому "Київавтодор" в посиленому режимі обробляв вулично-дорожню мережу. Про це повідомляється в Telegram-каналі Віталія Кличка.

"Вночі працювало понад 300 одиниць спецтехніки і 36 бригад ручного прибирання. Понад 270 працівників. Також в боротьбі з ожеледицею залучені 5 тисяч двірників і 60 одиниць техніки житлово-комунальних підприємств", — йдеться в повідомленні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини