Головна Новини Суспільство Приколи Український прем'єр «знайшов» у ЄС «брата-близнюка»: Мережа бурхливо обговорює фото Шмигаля і Мішеля
commentss НОВИНИ Всі новини

Український прем'єр «знайшов» у ЄС «брата-близнюка»: Мережа бурхливо обговорює фото Шмигаля і Мішеля

Разючу подібність Шмигаля і Мішеля не помітити не можна

9 лютого 2021, 19:47 comments2365
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль побував з робочим візитом в Бельгії, де зустрівся з президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем. Подібність двох представників настільки разюча, що в соцмережі вже жартують про "знайденого брата" і "розмноження". Фотографії опублікував сьогодні, 9 лютого, "Урядовий портал".

Український прем'єр «знайшов» у ЄС «брата-близнюка»: Мережа бурхливо обговорює фото Шмигаля і Мішеля

Фото: kmu.gov.ua

Судячи за знімками, чоловіки, правда, мають схожу зовнішність: схожі не тільки риси обличчя, а ще й у обох лисина й окуляри. Навіть фігури українського прем'єра і європейського лідера не особливо різняться.

Український прем'єр «знайшов» у ЄС «брата-близнюка»: Мережа бурхливо обговорює фото Шмигаля і Мішеля - фото 2

У соціальних мережах "брата-близнюка" українського прем'єр-міністра запримітили моментально. Тут же почалися іронічні публікації та жартівливі коментарі. Багато хто припускає, що і самі Шмигаль і Мішель з гумором поставилися до своєї схожої зовнішності, тому на фото можна побачити посмішки.

Український прем'єр «знайшов» у ЄС «брата-близнюка»: Мережа бурхливо обговорює фото Шмигаля і Мішеля - фото 3
Український прем'єр «знайшов» у ЄС «брата-близнюка»: Мережа бурхливо обговорює фото Шмигаля і Мішеля - фото 4
Український прем'єр «знайшов» у ЄС «брата-близнюка»: Мережа бурхливо обговорює фото Шмигаля і Мішеля - фото 5
Український прем'єр «знайшов» у ЄС «брата-близнюка»: Мережа бурхливо обговорює фото Шмигаля і Мішеля - фото 6

Відзначимо, що під час цього робочого візиту Шмигаль піднімав питання євроінтеграції України. За його словами, Україна розраховує на узгодження з Європейським Союзом конкретних часових рамок для запуску процесу всеосяжного огляду досягнення цілей Угоди про асоціацію з ЄС. Зокрема, мова йде про економічний вектор інтеграції, що дозволить "зшити український і європейський ринки і економіки". Також наголошується, що Україна прагне до впровадження європейських законів і правил у сфері енергетики. Глава Кабміну запросив Мішеля в гості в Україну — таке доручення українському прем'єру дав президент Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше Мережу здивував архівний знімок, який опублікував експрезидент Петро Порошенко з нагоди дня народження його дружини Марини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ВАЛЕРИЙ

20 жовтня 2023, 09:22

СТО ПРОЦЕНТОВ БЛИЗНЕЦЫ. ЕСТЬ ДВОЙНИКИ. НО РОСТ. ПРИМЕРНЫЙ ВЕС. УЛЫБКА И ФОРМА ЧЕРЕПА. СТО ПРОЦЕНТОВ РОДНЫЕ БРАТЬЯ. ПРОСТО ЭТОГО РАВВИНА ВВЕЛИ В УКРАИНУ.


Новини