Головна Новини Суспільство події «Зовсім юні»: Порошенко здивував Мережу архівним знімком із дружиною (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Зовсім юні»: Порошенко здивував Мережу архівним знімком із дружиною (ФОТО)

П'ятий президент України зворушливо привітав з днем народження Марину Порошенко

1 лютого 2021, 14:47 comments1701
Поділіться публікацією:

П'ятий президент України Петро Порошенко в соціальній мережі опублікував зворушливе привітання з днем народження своєї дружини — Марини Порошенко. Разом з поздоровленням лідер партії "Європейська солідарність" показав архівний знімок. Фотографія з'явилася на сторінці Порошенко в Facebook сьогодні, 1 лютого.

«Зовсім юні»: Порошенко здивував Мережу архівним знімком із дружиною (ФОТО)

Порошенко з дружиною. Фото з відкритих джерел

Так, народний депутат згадав, що його нинішня дружина зачарувала його з першої зустрічі.

"Марина, твоя любов, мудрість, розум, чуйність надихають мене, відколи побачив тебе вперше, — написав Порошенко. — Щодня не втомлююся дякувати долі за те, що ти поруч у найщасливіші і найважчі дні".

Крім того, експрезидент зізнався в безмежній любові до дружини.

У коментарях до публікації тут же посипалися привітання для подружжя п'ятого українського президента з безліччю приємних побажань. Більшість коментаторів захоплюються знімками та відзначають, що подружжя Порошенків — зразок сімейної пари. Користувачі пишуть, що Марина Порошенко з роками тільки покращала і розцвіла.

Нагадаємо, нещодавно українці бурхливо обговорювали новий образ лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко. Так, одна з головних жінок в українській політиці кардинально змінила свій імідж і прийшла в Верховну Раду в новому образі. Тимошенко змінила зачіску, колір волосся і з'явилася на публіці без окулярів. У Мережі пишуть, що її тепер не впізнати.

Як раніше повідомлялося, екснардеп і командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош запропонував Президенту Володимиру Зеленському кандидатуру нового прем'єр-міністра. На думку Яроша, на цю роль підходить експрезидент Петро Порошенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини