Головна Новини Суспільство Приколи У Карпатах в басейн до туристів несподівано стрибнула корова (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Карпатах в басейн до туристів несподівано стрибнула корова (ВІДЕО)

За словами очевидців, все закінчилося благополучно

12 серпня 2021, 15:10 comments1032
Поділіться публікацією:








У Карпатах відпочивальники плавали у відкритому басейні з видом на гори, коли до них несподівано заскочила корова. Бурьонка сама не очікувала такого повороту подій. Відео курйозу опублікувала очевидиця Олександра Стасюк на своїй сторінці в Facebook.

У Карпатах в басейн до туристів несподівано стрибнула корова (ВІДЕО)

Басейн у Карпатах, скріншот із відео

На кадрах видно, що корова стоїть біля кромки води й вирішує лівою передньою ногою ступити на неї, але мало не падає. Незрозуміло, чи то вона пити хотіла, чи то охолодитися. Однак вже через секунду, ледве втримавши рівновагу, тварина просто встрибнула в басейн. Виглядало все так, ніби корова спочатку перевірила воду, а потім вирішила викупатися. Як тільки парнокопитна занурилася у воду, після неї з'явився брудний шлейф. А хлопчики, що купалися в басейні, вистрибнули з води зі швидкістю світла.

За словами очевидиці, тварина гуляла сама по собі. На щастя, ця історія обійшлася без жертв.

"Усе закінчилося благополучно. Корова вийшла сходами й пішла гуляти далі", — написала дівчина.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", у Кривому Розі в басейні знайшли мертвою сімейну пару: поруч з їхніми тілами плавала ікона. В поліцію Кривого Рогу надійшло повідомлення від пенсіонера, який повідомив, що виявив свою 50-річну дочку і її 51-річного чоловіка мертвими. На тілі одного з них було видно пошкодження, що свідчило про те, що це був явно не нещасний випадок.

При огляді тіл загиблих було встановлено, що причиною смерті 50-річної жінки стала механічна асфіксія. Вона захлинулася водою. А ось на трупі чоловіка були помічені пошкодження від ножа. В області грудної клітини було кілька слідів від ножових поранень. Як виявилося, в той день між подружжям відбулася розмова, під час якого чоловік умовляв свою другу половину зберегти відносини. Однак жінка відмовила. У відповідь на це він втопив її у басейні, а потім наклав на себе руки, двічі встромивши у своє тіло ніж.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ModernPools

26 вересня 2022, 16:41

Цей басейн будували спеціалісти компанії ModernPools https://www.modern-pools.com.ua/ Хочете й собі такий? звертайтеся до нас!


Новини