Головна Новини Суспільство події У Кривому Розі в басейні знайшли мертвою сімейну пару: поруч з їхніми тілами плавала ікона
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кривому Розі в басейні знайшли мертвою сімейну пару: поруч з їхніми тілами плавала ікона

Тіла знайшов батько вбитої жінки

21 липня 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

Місто Кривий Ріг сколихнула страшна новина про виявлення трупів подружжя в басейні на території їх власного будинку. Поруч з їхніми тілами в воді плавали квіти, ікона і пір'я. Про це передає ТСН.

У Кривому Розі в басейні знайшли мертвою сімейну пару: поруч з їхніми тілами плавала ікона

У Кривому Розі знайшли мертвою подружню пару. Фото: соціальні мережі

За інформацією видання "Наше місто", в поліцію Кривого Рогу надійшло повідомлення від пенсіонера, який повідомив, що виявив свою 50-річну дочку та її 51-річного чоловіка мертвими. На тілі одного з них було видно поранення, що свідчило про те, що це був явно не нещасний випадок.

У поліції встановили, що загиблі довгий час не жили разом і давно вже подали на розлучення. Їх сусіди розповіли, що під час спільного життя чоловік часто піднімав руку на свою дружину, що, ймовірно, і сталр причиною розірвання шлюбу.

Крім того, було встановлено, що у загиблого раніше діагностували психічний розлад. Під час одного з конфліктів з дружиною він пригрозив, що вб'є її.

При огляді тіл загиблих було встановлено, що причиною смерті 50-річної жінки стала механічна асфіксія. Вона захлинулася водою. А ось на трупі чоловіка були помічені поранення від ножа. В області грудної клітини було кілька слідів від ножових поранень.

Як виявилося, в той день між подружжям відбулася розмова, під час якої чоловік умовляв свою другу половину зберегти відносини. Однак жінка відмовила. У відповідь на це він втопив її в басейні, а потім наклав на себе руки, двічі встромивши у своє тіло ніж.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про деталі вбивства професора Запорізького національного університету. Також сайт повідомляв про вбивство президента Гаїті Жовенеля Моїза.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини