Головна Новини Суспільство Приколи У Британії лебідь «тероризує» місцевих жителів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії лебідь «тероризує» місцевих жителів (ВІДЕО)

Лебедя намагалися відвадити від дверей, але безрезультатно

28 березня 2021, 09:55
Поділіться публікацією:

Лебідь на прізвисько Седрік, який живе на одному з озер у містечку Нортгемптон (Британія), став відомим завдяки своїй хуліганській поведінці. Він протягом 5 років "тероризує" місцевих жителів.

У Британії лебідь «тероризує» місцевих жителів (ВІДЕО)

Лебідь тероризує місто в Британії / Фото: SWNS

Птах регулярно підходить до будинків людей, прикладає свій дзьоб до металевих поштових скриньок і починає голосно стукати. Жителі зізнаються, що лебідь не завдає жодної шкоди, але стукіт, який розноситься по всьому будинку і триває годинами, дуже дратує і заважає відпочивати.

Пенсіонер Стівен Легг зізнається, що намагався зловити порушника громадського порядку і перепробував кілька способів, щоб відвадити його від своїх дверей, але все безрезультатно. Чоловік розповів, що Седрік живе на озері вже 8 років разом зі своєю подружкою, але останні 5 років на початку весни він підходить до дверей будинків і починає голосно стукати. Стівен навіть придбав пристрій, який генерує ультразвуковий шум, що відлякує птахів. Однак на Седріка це не подіяло, навпаки, каже чоловік, лебедя це ще більше надихнуло.

Також пенсіонер звертався до фахівців, щоб ті пояснили, чому птах так хуліганить. Вони припустили, що Седрік просто шукає їжу, але Стівен не згоден з цією версією, оскільки знає, що птахів на озері люди завжди підгодовують.

Зняти на відео місцевого дебошира вдалося 63-річній Венді Ховард, яка прогулювалася містом.

Нагадаємо, в Китаї цуценя ледь не потонуло в озері через напад розлюченого лебедя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що наприкінці 2020 року група дослідників виявила на індонезійському острові Борнео рідкісного птаха, якого вважали вимерлим 170 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

1

28 березня 2021, 09:29

Просто в природе у лебедя есть соперник с которым он сражается за самку. А тут на озере видимо нет. Вот он и сходит с ума по своему.


Новини