Головна Новини Суспільство Приколи Прикольні привітання з днем народження на укр. мові
commentss НОВИНИ Всі новини

Прикольні привітання з днем народження на укр. мові

Привітання з днем народження мають бути не прісними та нудними, а такими, щоб іменинник їх пам’ятав через роки. Портал «Коментарі» пропонує вам підбірку прикольних привітань з днем народженням

19 лютого 2024, 11:00 comments9847
Поділіться публікацією:

Дуже смішні привітання на день народження

Прикольні привітання з днем народження на укр. мові

Прикольні привітання на день народження

Бажаю тобі, щоб всі складнощі в твоєму житті полягали в тому, щоб вибрати: яка з 10-ти машин підходить для поїздки сьогодні в магазин, на якому острові провести відпустку, що одягнути і який ресторан для обіду вибрати. А всі інші тривоги хай відступають, залишаючи місце для щасливих і радісних моментів у житті.

***

Вітаю тебе щиро з днем народження! Бажаю тобі всього самого потрібного для щастя не тільки сьогодні, а завжди по життю: міцного здоров’я, успіху на пару з удачею, зеленого світла завжди по дорозі, любові і радості! А сьогодні перетвори на свято, яскраву п’янку і нестримні веселощі, щоб завтра боліла голова не від прийнятого спиртного, а від надлишку вражень!

***

Бажаю без усяких жартів, щоб тебе окупувало щастя і не випускало з запаморочливого полону ніколи. Нехай Фортуна благає дати їй майстер-клас по везінню, а банки нервово здригаються, прикидаючи твої мегадоходи. І диво-любов щоб накрила така, яка не снилася персонажам шикарних мелодрам всіх народів, часів і касових зборів. З Днем народження!

***

Бажаю тобі в День народження купу всього. І нехай в цій купі буде, багатство, щастя, удача, добро. Ще бажаю тобі лопату, щоб гребти в цю купу постійно все більше і більше життєвих благ і корисних покупок. І друзів тобі вірних побільше, щоб підтримували тебе у важких життєвих ситуаціях і в галасливих веселих застіллях.

***

Вітаю з Днем народження. Бажаю в житті міцних обнімашок і солодких цілувашок, проблем дрібних, як комашки і міцних нервів, як фісташки, ніжного поля душі в ромашках і повної відсутності людей-какашок.

***

Вітаю з Днем народження і хочу побажати щасливої посмішки до вух і невгамовного шила в твоїй попі, а ще — вибухових ідей веселощів і крутої фантазії, яка дозволить залишатися пофігістом для проблем і оптимістом по життю!

***

Вітаю з Днем варення і хочу від душі побажати, щоб завжди були повні штани радості, повні кишені зелені, повний холодильник делікатесів, повний будинок щастя, повний порядок у справах і повний розковбас в житті.

***

З Днем народження. Бажаю бути крутіше, ніж яйця, бажаю давати жару, немов пекучий перець. Ще бажаю фарту в житті, лаве в кишені, джазу в душі, драйву у відносинах і шила в дупі для крутих і веселих пригод життя.

Короткі привітання з днем народження смішні

У твій День народження хочеться побажати особливо скромного життя. Їздити на машині без даху, пити старе вино і їсти сир з цвіллю. Щоб не вибирати між двома катерами, а купувати яхту!

***

З Днем народження! Бажаю Тобі невеликих змін в анатомії. Нехай у Тебе від щастя виростуть крила!

***

У день народження побажаю придбати лопату, щоб гребти добро, здоров’я, щастя, які на тебе обов’язково впадуть!

***

Ти, напевно, думаєш, що все ради від того, що ти з’явився на світ в цей день? А ось і ні: все просто щасливі! Вітаємо!

***

В твій День народження бажаємо побільше зелені! Чи не на святковому столі, а в кишенях! Успіхів тобі!

***

Нехай в житті все проходить повз, крім здоров’я, грошей та інтиму! З Днем народження!

***

Встиг! Я встиг!!! Вітаю з днем ​​варення і бажаю, щоб все у тебе було обалденно, ну в крайньому випадку кльово … Гей, чи не спати! Ну і що, що 12 години ночі? Зате я тебе першим привітав!

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, про День ангела 19 лютого: кого сьогодні варто привітати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини