Головна Новини Суспільство Приколи "Повний абсурд": поліція затримала кондитера за непристойні кекси
commentss НОВИНИ Всі новини

"Повний абсурд": поліція затримала кондитера за непристойні кекси

Десерт був приготований на замовлення з нагоди вечірки в честь дня народження

20 січня 2021, 18:40
Поділіться публікацією:

У Єгипті стався вельми незвичайний випадок: поліція затримала дівчину за те, що вона приготувала кекси у вигляді статевого органу. Про це пише видання The Guardian.

"Повний абсурд": поліція затримала кондитера за непристойні кекси

Поліція затримала кондитера за непристойні кекси. Фото: theguardian

Повідомляється, що незвичайний десерт у кондитера замовили на день народження. Задоволені клієнти сфотографували кекс і позначили на знімку автора креативного творіння. Саме з цієї причини поліції вдалося знайти дівчину, а потім затримати її.

Коли співробітники поліції почали допитувати перелякану дівчину, то вона розплакалася. Вона чесно зізналася, що десерт був приготовлений виключно на замовлення клієнта. Кондитера відпустили під заставу в розмірі 5 тисяч єгипетських фунтів (близько 320 доларів).

Дана ситуація здалася дуже цікавою місцевим ЗМІ. Журналісти написали вже не одну статтю про це, а також назвали таку випічку "аморальною".

"З одного боку це, звичайно, повний абсурд, що кекси з геніталіями обговорюються на рівні прокурорів, поліцейських, влади і державних ЗМІ. З іншого боку — мова йде не про заборону сексуальності. Маються на увазі обмеження сексуальності, яка знаходиться не під чоловічим контролем", — пояснив представник Інституту близькосхідної політики Тімоті Калдас.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Шотландії шукають людину, яка буде пробувати солодощі. У Шотландії з'явилася незвичайна вакансія, яка просто ідеально підійде людям, які люблять побалувати себе чимось смачненьким. Компанія, яка займається виробництвом печива, шукає співробітника, який буде тестувати їхній продукт.
Border Biscuits повідомила, що їм терміново потрібна людина, яка готова стати дегустатором їх солодощів. Заробітною платою вони її точно не скривдять, адже вона становить 52 тисячі доларів за рік (що дорівнює майже 1,4 мільйона гривень).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини