Головна Новини Суспільство Приколи Порція позитиву: нахабна собака не дає коту спати (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Порція позитиву: нахабна собака не дає коту спати (відео)

У ролику видно, що собака вважає себе головною в будинку і тепер повчає кота

26 жовтня 2020, 21:15 comments1311
Поділіться публікацією:

У світі існує такий стереотип, що коти і собаки можуть недолюблювати один одного, коли живуть на одній території. Але тим не менше, господарів це абсолютно не зупиняє, тому вони заводять одночасно і кошенят, і цуценят. Про це пише видання freezmi.

Порція позитиву: нахабна собака не дає коту спати (відео)

Нахабна собака не дає коту спати. Фото: unsplash

І якщо вже така ситуація і трапляється, то в будинку починаються справжні веселощі, тому що цим двом вкрай складно ужитися разом. Господарі, які завели і кішку, і собаку вирішили поділитися з громадськістю, якими курйозними і непередбачуваними можуть бути тварини.

Цей ролик наочно демонструє, що собака явно вважає себе головною в будинку, тому не бачить нічого страшного в тому, що позбавляє другого домашнього улюбленця хоч якогось спокою і усамітнення.

Користувачі в коментарях під відео зазначили, що кіт виявився дуже спокійним, тому що так і не дав здачі своєму кривднику.

Раніше "Коментарі" писали, собаки, які явно уявили себе людиною. Щоб переконатися в цьому на власні очі, достатньо тільки поглянути на підбірку цих знімків. Вони наочно демонструють, як улюбленець намагається у всьому бути схожим на своїх господарів, які не упускають можливості зняти неповторний момент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини