Головна Новини Суспільство Приколи Папа Римський знову «лайкнув» фотографію 18-річної голої моделі
commentss НОВИНИ Всі новини

Папа Римський знову «лайкнув» фотографію 18-річної голої моделі

Дівчина сама помітила це і навіть написала про це в інформації свого профілю

23 грудня 2020, 22:17 comments1299
Поділіться публікацією:

Папа Римський Франциск поставив лайк в соціальній мережі під знімком напівоголеної 18-річної моделі Відомо, що дівчину звуть Маргот. Вона сама помітила лайк Папи Римського і навіть вирішила написати про це в своєму профілі.

Папа Римський знову «лайкнув» фотографію 18-річної голої моделі

Папа Римський. Фото: obozrevatel

Фотографія, яка сподобалася Папі Римському, дійсно привертає увагу. На ній модель була одягнена в чорний боді, який вигідно підкреслював її фігуру. Цей кадр Маргот вирішила залишити на пам'ять на своїй сторінці в Instagram. Але через деякий час самі адміністратори мережі видалили публікацію. Дівчина встигла зробити скріншот з лайками від Папи Римського.

Папа Римський знову «лайкнув» фотографію 18-річної голої моделі - фото 2

Це вже не перший випадок, коли Папа Римський Франциск ставить лайк під подібними фото. Раніше він "оцінив" знімок бразильської моделі Наталії Гаріботто, на якому вона була у відвертій шкільній формі.

Папа Римський Франциск — це 266-й Папа Римський. Обраний 13 березня 2013 року. Перший в історії папа з Нового Світу і перший за більш ніж 1200 років тато не з Європи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Папа Римський "лайкнув" фотографію напівоголеної моделі. Папа Римський Франциск оцінив відверту фотографію бразильської красуні Наталії Гаріботто в соціальній мережі Instagram. Дівчина була задоволена увагою понтифіка і відразу ж йому написала повідомлення.
Йдеться про знімок, на якому модель позує в образі школярки, на ній ультракоротка спідниця, топік і білі панчохи з підтяжками. Дівчина стоїть біля шкільної шафки, демонструючи свої голі сідниці.
Користувачі мережі помітили, що фотографію "лайкнув" і офіційний акаунт Папи Римського, адже його нік виділявся серед інших користувачів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини