Головна Новини Суспільство Приколи Nike презентували "бомж-кросівки" за захмарною ціною (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Nike презентували "бомж-кросівки" за захмарною ціною (ФОТО)

У цьому взутті ви відчуєте себе впевнено в будь-якій ситуації.

8 грудня 2022, 23:05 comments37700
Поділіться публікацією:

Днями всесвітньо відома компанія Nike, яка спеціалізується на виробництві спортивного одягу та взуття, презентувала широкому загалу нову модель кросівок під назвою ISPA Mindbody.

Nike презентували "бомж-кросівки" за захмарною ціною (ФОТО)

ISPA Mindbody/ Фото: Nike

Верхня частина цих кросівок виконана з фірмової тканини Flyknit з тонкими перехресними шнурками, які вже давно стали "фішкою" Nike. Гумова підошва отримала нерівномірне забарвлення і була виконана з повторно перероблених еко-матеріалів.

Nike презентували ”бомж-кросівки” за захмарною ціною (ФОТО) - фото 2

Нові кросівки від бренду виглядають так, ніби їх знайшли у сміттєвому баку, проте, за словами дизайнерів, за таким незвичайним зовнішнім виглядом стоїть тонка філософія. Таким чином Nike хоче привернути увагу споживачів до проблеми надмірного шопоголізму, адже щороку по всьому світу тоннами викидають одяг, взуття та аксесуари, які виявилися "поза стилем" та "поза модою". Бренд прагне мотивувати людей бути усвідомленими споживачами та розвивати культуру ресайклінгу – вторинної переробки матеріалів.

Nike презентували ”бомж-кросівки” за захмарною ціною (ФОТО) - фото 3

Кросівки навмисно "зістарили" та виготовили їх повністю з вторинної сировини, яка не шкодить навколишньому середовищу. Якщо ви вирішите позбавитися цих кросівок, то всі їх частини можна швидко відокремити один від одної та здати їх на переробку.

У продажу новинка з'явиться найближчими днями. Вартість такого незвичайного взуття зараз не розголошується. Однак, за наявною інформацією, за пару виробники захочуть понад 8 000 гривень.

Раніше "Коментарі" писали: Можна їсти щодня: названий продукт, що перешкоджає набору ваги. Фахівцями названо продукт, який можна вживати щодня і не турбуватися про набір ваги.

Читайте також : У Північній Кореї батьків змушують перейменовувати дітей: список нових імен шокує.

Nike презентували ”бомж-кросівки” за захмарною ціною (ФОТО) - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вячеслав

15 грудня 2022, 07:26

Надмірний шопоголізм? Може зі сторони виробників гонка за прибутками?


Новини