Головна Новини Суспільство Приколи Неймовірні враження: житель Уганди вперше побачив сніг (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймовірні враження: житель Уганди вперше побачив сніг (ВІДЕО)

Чоловік з Африки приїхав до Канади, де вперше у житті зміг побачити сніг

6 листопада 2023, 17:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Неймовірні враження: житель Уганди вперше побачив сніг (ВІДЕО)

Африканець вперше побачив сніг. Фото: скриншот з відео

Чоловік, на ім'я Пітер, родом з Уганди переїхав до своєї дівчини Мері в Канаду. Саме там він побачив перший сніг. Африканець неймовірно емоційно реагує на сніг та говорить, що він надзвичайно красивий та білий.

Пітер і Марі міжрасова пара, яка довгий час працювала в Уганді, де допомагали дітям. Однак нещодавно вони опинились на батьківщині Мері – в Канаді. Саме там чоловік з Африки вперше у житті побачив сніг. 

На оприлюдненому відео у TikTok можна побачити несподівану реакцію Пітера, який говорить що дуже щасливий бачити вперше сніг. Він торкається до снігу та вказує, що він дуже красивий, білий та м’який. Відео набрало шалену популярність та вже має понад 6,6 млн переглядів.

Під відео сотні тисяч людей коментують реакцію африканця на сніг. Більшість пише милі коментарі: "Як він мило реагує, який він щасливий", "Яке сонечко", "Я так щаслива за нього, наче за себе". Хоча також було кілька саркастичних коментарів: "Це він ще рахунок за опалення не бачив", "Це він ще жовтий сніг не бачив".

На більшості відео пари у соціальних мережах розповідає про життя в Африці, однак з переїздом до Канади є кілька відео, де Пітер дивується погоді в цій морозній країні. Зокрема угандієць вперше побачив мороз на склі машини, що його також дуже здивувало.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Анталії турист більш як 2 роки не виходив із готельного номера.

Також "Коментарі" писали, що у США спіймали на відео бігфута. Запис підкорив інтернет. Люди сперечаються, чи на відео справжня снігова людина, чи це чергова маніпуляція.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини