Головна Новини Суспільство Приколи Карлсон вже не той: у мережі обговорюють появу намету на даху багатоповерхівки на Івано-Франківщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Карлсон вже не той: у мережі обговорюють появу намету на даху багатоповерхівки на Івано-Франківщині

Користувачі здивовані жовтим наметом, який хтось спорядив на даху будинку, у коментарях намагаються з'ясувати причини

9 лютого 2021, 20:09
Поділіться публікацією:

У місті Калуш, що на Івано-Франківщині, на даху панельної п'ятиповерхівки просто неба виріс жовтий туристичний намет, розкладений за усіма кемпінговими канонами. Фото зробив місцевий житель та опублікував у своєму Facebook.

Карлсон вже не той: у мережі обговорюють появу намету на даху багатоповерхівки на Івано-Франківщині

Намет на даху у Калуші. Фото: Олександр Кіпа

"Висотний табір на вершині Панельного будинку (15 м). Зимове соло-сходження в розпал пандемії в район Калуша 2021", — пише Олександр Кіпа, автор фотографії.

Фото сподобалося багатьом користувачам Facebook, і почало розповсюджуватися мережею. Люди радіють винахідливості власника намету, жартують, та намагаються здогадатися, що спонукало його поставити намет на даху.

"Самоізоляція  в дії"

"Снарягу зимову, напевно, перевіряє"

"Той момент, коли у твоєму місті немає ратуші для сексу"

"А може він на рибалці"

"Полонина Калушська. Адаптація до висоти. Опишіть, пліз, де знаходиться базовий та штурмові табори! Як краще пройти акліматизацію до перепаду висоти та зміни тиску? Чекаю від вас інфо. Дякую"

"Коли вирішив жити окремо від батьків"

"Коли жінка не приймає в хаті повно спорядження, а чоловік йти не збирається все одно", — коментують користувачі фото.

Деякі туристи з розумінням поставилися до ідеї власника намету та пожалілися, що не мають прийнятного даху, аби й собі облаштувати такий острівець дикої природи.

Особливої популярності намет на даху набирає у спеціалізованих групах, у яких спілкуються любителі сходжень, гір та туристичних прогулянок.

Нагадаємо, останнім часом, намети стали майже незамінним атрибутом мітингів та протестів на вулицях міст України, зокрема, столиці. "Коментарі" нещодавно розповідали про те, що у столиці все ще протестують ФОПи, вимагаючи скасувати для них введення фіскалізації товарних розрахунків та зробити кроки для підтримки малого бізнесу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини