Головна Новини Суспільство права людини ЮНІСЕФ закликає Україну зберегти пакети малюка для молодих мам
commentss НОВИНИ Всі новини

ЮНІСЕФ закликає Україну зберегти пакети малюка для молодих мам

Організація при ООН впевнена, що матеріальна допомога від держави повинна виражатися не тільки грошима, а й турботою

3 серпня 2020, 19:28
Поділіться публікацією:

Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ закликав український уряд не замінювати бебі-бокси для новонароджених матеріальними виплатами, що обговорювалося в Кабміні напередодні. Про це повідомляється на сайті ЮНІСЕФ в Україні .

ЮНІСЕФ закликає Україну зберегти пакети малюка для молодих мам

беби-бокс

На думку організації, головною перевагою пакунків малюка є їх універсальна функціональність і здатність забезпечити недосвідчених батьків саме тими предметами, які необхідні в перші дні народження малюка. Також бебі-бокс містить всередині навчальні матеріали та надають освітню підтримку в такому непростому ремеслі, як догляд за немовлям.

"Протягом двох років ЮНІСЕФ систематично збирав відгуки батьків на програму. Міністерство соціальної політики прислухалося до побажання сімей та покращувало наповнення пакета малюка. За два роки кількість предметів в пакеті зросла в 2,5 рази. І якщо в 2018 році тільки 35% батьків віддавали перевагу бебі-боксу перед грошовою виплатою, то тепер 8 з 10 сімей хочуть отримувати допомогу саме в натуральному вигляді ", — стверджують в Офісі ЮНІСЕФ.

Також тут вказали, що вміст пакету відповідно до якості виробника обійдеться батькам дорожче, якщо переводити бебі-бокс в грошовий еквівалент.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про неймовірну історію прийняття пологів у США, коли навколо бушувала пандемія .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини