Головна Новини Суспільство права людини Військовозобов'язаним рекомендують готуватися до мобілізації навіть при наявності відстрочки
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовозобов'язаним рекомендують готуватися до мобілізації навіть при наявності відстрочки

Військовозобов'язаним радять сприймати мобілізацію спокійно

сьогодні, 15:27
Поділіться публікацією:

Попри наявність відстрочки військовозобов'язаним варто бути готовими до мобілізації. Про це заявив т.в.о. заступника начальника Івано-Франківського ОТЦК та СП Андрій Мороз, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію "Західного кур’єра"

Військовозобов'язаним рекомендують готуватися до мобілізації навіть при наявності відстрочки

Ілюстративне фото

За словами представника обласного ТЦК та СП, в мобілізації немає нічого страшного і до неї треба бути готовим. 

“Я рекомендую кожному, навіть тим, хто має право на відстрочку, все одно пройти курс керування дронами чи навчання з тактичної медицини. Чи пройти інший вишкіл, який згодиться в армії. Кожному з військовозобов’язаних треба бути готовим, що прийде час і його мобілізують. Треба це спокійно сприймати", — зазначив він.

Андрій Мороз розповів, що ганебні випадки мобілізації трапляються, однак наголосив, що оповіщенням займаються військові, які були у зоні бойових дій і зараз, за станом здоров'я, не можуть продовжувати службу на передовій. А люди не зважають на стан військових і самі вчиняють провокації. 

При цьому, за його словами працівники ТЦК виконують свої посадові обов’язки, які на них поклало керівництво держави. Мобілізацію потрібно проводити, адже без неї неможливо завершити війну.

"В лавах ЗСУ постійно потрібне поповнення. Плюс ми формуємо нові військові частини, які отримують західні зразки озброєння, а військовозобов’язані проходять навчання за кордоном. Тому ми постійно проводимо роз’яснювальну роботу серед населення, що мобілізація це не страшно, це потрібно. Всі військовозобов’язані мають виконати свій громадянський обов’язок. Навіть ті, хто сьогодні має право на відстрочку, мають розуміти, що може настати день, коли їм доведеться піти в ЗСУ", — підкреслив працівник ТЦК.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, як проводитимуть онлайн-рекрутинг в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини