Головна Новини Суспільство права людини Стало відомо, як рекрутери шукатимуть чоловіків онлайн для залучення до Сил оборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як рекрутери шукатимуть чоловіків онлайн для залучення до Сил оборони

Рекрутери не чекатимуть, коли до них звернеться людина: самі пропонуватимуть вакансії у війську

сьогодні, 12:45
Поділіться публікацією:

В Україні розвивають рекрутинг у Збройні сили України — саме добровільне приєднання до війська дозволяє поповнити армію вмотивованими бійцями. В Україні відкривають нові рекрутингові центри та створюють онлайн-рекрутинг. Уповноважений Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець розповів, чого чекати від онлайн-рекрутингу найближчим часом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Чернігівського обласного ТЦК та СП. 

Стало відомо, як рекрутери шукатимуть чоловіків онлайн для залучення до Сил оборони

Ілюстративне фото

За словами уповноваженого, з жовтня Міністерство оборони України запустить онлайн-рекрутинг — як новий етап у процесі залучення до Сил оборони. 

Він пояснив, що “спеціально навчені рекрутери будуть не просто очікувати, коли людина побачить рекламу і до них звернеться, а діяти проактивно. Рекрутери підбиратимуть вакансії у силах оборони відповідно до запитів громадян на платформах пошуку роботи”. 

За словами Олексія Бежевця, в Силах оборони станом на початок вересня 2024 року доступні близько 4 тисяч вакансій.

Нагадаємо, що у вересні військовозобов'язані почали отримувати повістки поштою. “Укрпошта” доставила першу партію повісток. Як визначали отримувачів, читайте за посиланням

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що адвокат Юрій Танасійчук розповів, кому не відправлятимуть повістки поштою. За його словами, повістки отримають відповідальні законослухняні громадяни України. “Ухилянти їх точно не отримують, особи, які перепливли Тису, або іншим чином, поза межами пунктів пропуску, перетнули державний кордон під час війни та покинули країну, теж їх не отримують. Отримують особи, які залишилися в Україні, які оновили дані, які вказали правдиві адреси”, — повідомив адвокат.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини