Головна Новини Суспільство права людини Військові незадоволені формою: що вимагають змінити
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові незадоволені формою: що вимагають змінити

Військові розповіли, яких речей їм не вистачає

сьогодні, 10:43
Поділіться публікацією:

У Міністерстві оборони України вирішили розширити асортимент речей, які отримують військові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію міністерства.

Військові незадоволені формою: що вимагають змінити

Ілюстративне фото

Департамент політики закупівель Міноборони спільно з Командуванням сил логістики протягом липня-серпня провів опитування військових з метою визначення, які саме речі їм необхідні. Серед найбільш запитуваних визначили бейсболки, штани з наколінниками, підсумки для турнікетів та планшетів. Саме для цих речей у відомстві розробляють технічні специфікації.

Заступник міністра оборони України Дмитро Кліменков зазначив, що опитування провели, щоб з'ясувати реальний стан справ із забезпеченням ЗСУ формою, бронежилетами, шоломами. “По цьому майну потреба практично повністю закрита, і забезпечення відбувається в повному обсязі зі сформованими складськими запасами. Також військові мали можливість висловити побажання про те, якого речового майна їм бракує”, — повідомили у Міністерстві оборони України. 

При цьому опитування показало, що військовим не вистачає демісезонних курток (вітровок), одномісних індивідуальних наметів, підсумків для планшетів та турнікетів, військових бейсболок, тактичних кросівок.

“Ми прагнемо забезпечити наших військових усім необхідним для ефективного виконання завдань. Змінюється війна, змінюються потреби — і ми дослуховуємось до військовослужбовців. Під час опитування вони висловили конкретні побажання щодо речового майна, якого їм бракує. Ми це врахуємо”, – зазначив Дмитро Кліменков.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, кому не відправлятимуть повістки поштою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини