Головна Новини Суспільство права людини Українці втомилися від телемарафону: чи будуть його закривати
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці втомилися від телемарафону: чи будуть його закривати

Єдиний телемарафон втрачає прихильників, менше ніж 10% опитаних вважають його актуальним

10 вересня 2024, 09:50
Поділіться публікацією:








Українці у переважній більшості вважають єдиний телемарафон, який почав працювати від повномасштабного вторгнення Росії на територію України, не актуальним. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на результати соціологічного опитування Фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, соціологічної служби Центру Разумкова, та на інформацію Чесно.

Українці втомилися від телемарафону: чи будуть його закривати

З тезою про втрату актуальності формату телемарафону абсолютно погоджуються  35% українців. Ще близько 16% громадян скоріш підтримують таку тезу. У розрізі регіонів ситуація дещо інша.

Українці втомилися від телемарафону: чи будуть його закривати - фото 2На заході та сході понад 56% вважають, що телемарафон втратив свою актуальність. У центрі та на півдні з такою тезою погоджуються 44,7% та 49,1% респондентів відповідно.

Українці втомилися від телемарафону: чи будуть його закривати - фото 3При цьому більш ніж половина українців у всіх регіонах хочуть бачити трансляції онлайн засідань ВРУ на телеканалі “Рада”. 

Українці втомилися від телемарафону: чи будуть його закривати - фото 4

Зазначимо, що новий міністр культури та стратегічних комунікацій Микола Точицький розповів, що планують робити з єдиним телемарафоном. "Щодо марафону: він був, є і буде. Просто потрібно шукати форму, щоб була зацікавленість у громадськості. Є велика кількість людей, які його дивляться. І так само дуже важливо: доносити єдиним голосом те, що відбувається довкола", — повідомив міністр на засіданні комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що абсолютна більшість опитаних українців бачить своє майбутнє життя в Україні (86%), причому основна частка серед них демонструє однозначну налаштованість залишатися в Україні (59%). Детальніше про настрої та погляди Українців читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини