Головна Новини Суспільство права людини У Росії хочуть анулювати терміни ув'язнення жінкам, але за однієї умови
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії хочуть анулювати терміни ув'язнення жінкам, але за однієї умови

Чоловікам-в'язням російська влада запропонувала вирушити на війну в Україну, жінкам - до пологового будинку

16 листопада 2023, 21:00
Поділіться публікацією:

Після заходів політики обмеження абортів, до якої вдалася російська влада, в РФ шукають інші заходи стимулювання народжуваності. Про це повідомляють "Коментарі".

У Росії хочуть анулювати терміни ув'язнення жінкам, але за однієї умови

Російським ув'язненним жінкам держава пропонує угоду

Раніше російські депутати вже договорилися до того, що запропонували не допускати жінок до здобуття вищої освіти, тому що в такому разі вони "пропускають" можливість народити необхідну владі кількість дітей. Депутат Держдуми від ЛДПР Валерій Селезньов запропонував інше "ноу-хау" – зробити ставку на жінок-в'язнів, яким за народження дитини можуть анулювати термін ув'язнення.

"Якщо вже деяким так сильно хочеться паличної мотивації в питанні підвищення народжуваності, придумайте щось пооригінальніше, ніж середньовічні заборони, — заявив Селезньов. — Можу підказати варіант. Наприклад, у російських в'язницях перебуває близько 45 тисяч жінок, більша частина яких сидить по нетяжких, часто, економічним статтям. Багато з цих жінок здатні народити дітей. Держава може запропонувати їм своєрідну угоду, за якої жінці переривається термін відбування покарання і у разі, якщо вона за час такої "відпустки" народила, залишок терміну анулюється. Таким чином вирішується відразу кілька проблем: демографічна та соціально-гуманітарна".

Нагадаємо, що російським в'язням-чоловікам влада РФ, як під час Другої світової, запропонували "викупити" свою провину на полі бою — поїхати на війну проти України. Десятки тисяч російських-зеків таким чином поповнили лави ПВК "Вагнер" та спеціальних штурмових рот "Шторм-Z". Після півроку бойових дій в Україні вони отримували помилування таємним указом президента РФ. Таким чином свободу в Росії отримали багато вбивць, ґвалтівників і грабіжників.

Тим часом, у Путіна дуже розлютилися через нове рішення США і заявили про "загрозу".

Відомий тенісист із Росії побив себе ракеткою до крові прямо під час матчу.

А Фаріон запевняє, що не називала армію "збродом".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини