Головна Новини Суспільство права людини У Львівському ТЦК прокоментували рейди та пояснили, що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львівському ТЦК прокоментували рейди та пояснили, що відбувається

У Львівському ТЦК звернулися до громадян

сьогодні, 19:05
Поділіться публікацією:

Працівники ТЦК у різних містах України проводять масштабні перевірки. Напередодні ввечері рейди провели в Києві після концерту гурту “Океан Ельзи”. Також мережею інтернет поширювалася інформація про перевірки у Львові. У Львівському обласному ТЦК та СП прокоментували перевірки, повідомляє портал “Коментарі”.

У Львівському ТЦК прокоментували рейди та пояснили, що відбувається

Ілюстративне фото

В обласному ТЦК нагадали, що в Україні відбуваються заходи з мобілізації військовозобов’язаних громадян України. “Військовослужбовці ТЦК та СП у Львівській області спільно з працівниками правоохоронних органів проводять оповіщення військовозобов’язаних громадян щодо військового обліку під час дії воєнного стану”, — йдеться у повідомленні.

Працівники ТЦК зацікавлені в збереженні прозорості процесу оповіщення. “А також намагаємося постійно вдосконалювати свою роботу. Тож правоохоронні органи залучені з метою попередити й унеможливити будь-які спекуляції чи провокації при процесі оповіщення”, — уточнив начальник Львівського ОТЦК та СП, полковник Денис Сахацький.

Він закликав громадян дотримуватися усіх норм чинного законодавства. На прохання представників ТЦК та СП чи працівників правоохоронних органів надати для перевірки військово-облікові документи, реагувати коректно. За перешкоджання їхній роботі передбачена адміністративна відповідальність.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що масштабні перевірки, які провели представники ТЦК у різних містах України не на жарт налякали українців. Люди почали масово продавати квитки на концерти. Детальніше про пропозиції читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини