Головна Новини Суспільство події Після рейдів ТЦК українці масово продають раніше придбані квитки на концерти
commentss НОВИНИ Всі новини

Після рейдів ТЦК українці масово продають раніше придбані квитки на концерти

Квитки на концерти пропонують зі знижкою

сьогодні, 18:10
Поділіться публікацією:

Масштабні перевірки, які провели представники ТЦК у різних містах України не на жарт налякали українців. Люди почали масово продавати квитки на концерти. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на оголошення, розміщені на сайті OLX.

Після рейдів ТЦК українці масово продають раніше придбані квитки на концерти

Ілюстративне фото

Люди почали продавати квитки на наступні заходи гурту “Океан Ельзи”, ймовірно, побоюючись, що рейди на наступних концертах можуть повторитися. 

Зокрема, на сайті з'явилося багато оголошень щодо продажу квитків на концерти, заплановані на 12-13 жовтня. Ціни стартують від 600 гривень. В описі зазначають, що немає бажання йти на концерт. 

Продають квитки не тільки на концерт гурту “Океан Ельзи”, а й на інші заходи. Приміром, зі знижкою пропонують квитки на Dizel Show. 

Після рейдів ТЦК українці масово продають раніше придбані квитки на концерти - фото 2
Після рейдів ТЦК українці масово продають раніше придбані квитки на концерти - фото 3
Після рейдів ТЦК українці масово продають раніше придбані квитки на концерти - фото 4
Після рейдів ТЦК українці масово продають раніше придбані квитки на концерти - фото 5

Нагадаємо, що у п'ятницю, 11 жовтня, мережу інтернет сколихнула новина, що після концерту гурту “Океан Ельзи” працівники ТЦК провели масштабні перевірки. Також рейди проходили в громадських місцях в інших містах України. Повідомляли про перевірки у Львові, Києві, Ужгороді тощо. Однак такі перевірки можуть бути вибірковими. Чому, читайте детальніше за посиланням.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вперше після концерту, на якому співробітники ТЦК влаштували рейд, висловив свою думку щодо цього.

Святослав Вакарчук розповів, що серію концертів гурт "Океан Ельзи" вирішив приурочити до ювілею музичного колективу. Саме до цієї дати музиканти влаштували концерт у київському Палаці Спорту. Більше того, гурт збирається дати концерти у суботу, неділю та у вівторок. Думки Вакарчука щодо ситуації з перевірками, читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини