Головна Новини Суспільство права людини Розбещення дітей у дитбудинку Одеської області: активісти звернулися до ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

Розбещення дітей у дитбудинку Одеської області: активісти звернулися до ООН

За словами волонтерів, слідство у цій справі не просувається

30 листопада 2020, 19:33
Поділіться публікацією:

Українські активісти звернулися до комітету ООН з прав дитини. Волонтери обурені, що скандальний випадок, який стався в дитячому будинку міста Ізмаїл Одеської області не розслідується.

Розбещення дітей у дитбудинку Одеської області: активісти звернулися до ООН

ФОТО: З відкритих джерел

25 серпня поліція міста відкрила кримінальне провадження у справі розбещення малолітніх. Тоді співробітниці міського дитячого будинку звинуватили директора установи в педофілії. За словами активістів, з того часу ніяких просувань у справі не відбулося.

Директор благодійного фонду Дар'я Касьянова на своїй сторінці в Facebook заявила про те, що повідомила всю наявну інформацію до комітету ООН з прав дитини:

"Педофіл — головний лікар будинку дитини. Не виключаю, що справу намагаються прикрити, це ж далеко не перший випадок ... Високий рівень толерантності до виродків. Я повідомила про цей злочин комітету ООН з прав дитини. Сподіваюся, що винні будуть покарані", — написала вона.

Одна з активісток, Зоя Мельник, також заявила про те, що слідство досі не призначило експертизу — головний доказ — який або доведе провину директора дитбудинку, або навпаки спростує звинувачення співробітниць.

"За інформацією із моїх джерел, до сих пір не призначена комісійна експертиза, результати якої є головним доказом у справах із сексуального насильства над дітьми", — повідомила Зоя Мельник.
Раніше "Коментарі" розповідали про смертельну аварію на Закарпатті, в результаті якої загинули п'ятеро людей, серед яких дитина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини