Головна Новини Суспільство права людини Працівники ТЦК “завітали” ще на один концерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Працівники ТЦК “завітали” ще на один концерт

Працівники ТЦК та СП спільно з поліцейськими перевіряли документи

сьогодні, 00:32
Поділіться публікацією:

У Черкасах працівники ТЦК прийшли на концерт до популярного коміка Антона Тимошенка. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію видання “18000”.

Працівники ТЦК “завітали” ще на один концерт

Ілюстративне фото

Видання повідомляє, що в обласному центрі працівники територіального центру комплектування прийшли на концерт коміка Антона Тимошенка, який відбувся 12 жовтня в обласній філармонії.

Повідомляється, що працівники ТЦК та СП спільно з поліцейськими перевіряли документи та чи оновлені дані в “Резерв+” у чоловіків.

“То ТЦК його не затримало, не мобілізувало, а використало?! Ого! Мабуть, має броню від цирку, як усі чиновники”, — коментують інформацію українці.

“Схоже на те. Мабуть, тому і Вакарчук не коментує такі ж самі події на своєму концерту”, — відповів на коментар інший дописувач.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 11 жовтня, працівники ТЦК провели перевірки документів у чоловіків після концерту гурту “Океан Ельзи”. Однак варто зазначити, що працівники ТЦК відвідують не всі концерти. 

Масштабні перевірки, які провели представники ТЦК у різних містах України не на жарт налякали українців. Люди почали масово продавати квитки на концерти.

Люди почали продавати квитки на наступні заходи гурту “Океан Ельзи”, ймовірно, побоюючись, що рейди на наступних концертах можуть повторитися.  Зокрема, на сайті з'явилося багато оголошень щодо продажу квитків на концерти, заплановані на 12-13 жовтня. Ціни стартують від 600 гривень. В описі зазначають, що немає бажання йти на концерт. 

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, як військовий прокоментував перевірки, які проводять працівники ТЦК.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини