Головна Новини Суспільство права людини Нардеп запідозрив маніпулятивну гру навколо української енергетики: чим це загрожує
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп запідозрив маніпулятивну гру навколо української енергетики: чим це загрожує

Чи загрожують маніпуляції щодо енергетики проходженню зими: Олексій Кучеренко

сьогодні, 16:20
Поділіться публікацією:

Днями в Україні ширилась інформація про загрозу припинення імпорту електроенергії через невідповідність документів. Народний депутат України Олексій Кучеренко розповів, чи загрожує така ситуація Україні, повідомляє портал “Коментарі”.

Нардеп запідозрив маніпулятивну гру навколо української енергетики: чим це загрожує

Ілюстративне фото

“НКРЕКП назвала маніпуляцією заяви про загрозу імпорту електроенергії з Європи. Протягом останніх місяців, Харченко є одним з тих самих так званих "експертів", які часто маніпулюють”, — зазначив народний депутат.

Він розповів, що має лист, про який говориться, і в ньому не йдеться про припинення імпорту електроенергії. Енергоком'юніті надіслало поради та рекомендації стосовно вирішення певних організаційних питань.

“Після останнього кадрового рішення, певна група осіб веде маніпулятивну гру навколо української енергетики. Я б порадив їм це припинити. Як на мене, краще звернути увагу на непрості стосунки з Угорщиною та Словаччиною. Через ці країни йде основний імпорт електроенергії, а з їхнього боку здійснюється певний дипломатичний тиск, який пов'язаний з транзитом російського газу. Це непростий геополітичний процес, але я переконаний, що він не матиме негативного впливу на проходження зими”, — зазначив Олексій Кучеренко.

Нагадаємо, що до поширення інформації про загрозу припинення імпорту електроенергії може бути причетним колишній голова “Укренерго” Кудрицький

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що в Україні не повертатимуться до практики обмеження електропостачання до настання морозів. Фактично застосовуватимуть графіки відключень, коли температура повітря буде нижче 0. Однак існують й інші загрози. Детальніше про це читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини