Головна Новини Суспільство права людини Ексголова Нацполіції в Запорізькій області розповів, як інсценували його затримання
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексголова Нацполіції в Запорізькій області розповів, як інсценували його затримання

Олег Золотоноша анонсував «безліч цікавих новин»

7 квітня 2021, 21:37
Поділіться публікацією:

Колишній керівник Національної поліції в Запорізькій області Олег Золотоноша на своїй сторінці в Facebook розповів, що його затримання співробітниками правоохоронних органів минулого року було інсценовано.

Ексголова Нацполіції в Запорізькій області розповів, як інсценували його затримання

Інсценування затримання Олега Золотоноші

Тоді кілька українських ЗМІ писали, що ексначальник запорізького главку керував автомобілем у нетверезому стані, за що його і затримали. Офіційної реакції на ці повідомлення з боку Нацполіціі не було, не були опубліковані й фото з місця затримання.

"Сьогодні можу повідомити частину інформації, яка до недавнього часу була таємницею", — написав на своїй сторінці в соцмережі Золотоноша.

За його словами, все, що відбувалося під час затримання, було заздалегідь спланованою легендою і що він не був за кермом у нетверезому стані.

Золотоноша заявляє, що організувати все допоміг Ігор Мосійчук, який подбав про те, щоб історія виглядала правдоподібно. Правда, навіщо це все було потрібно, екскерівник Нацполіціі в Запорізькій області не розповів.

"Попереду нас чекає безліч цікавих новин. Щоб зрозуміти їх повною мірою, потрібно працювати над розвитком критичного мислення", — додав Золотоноша.

Ексголова Нацполіції в Запорізькій області розповів, як інсценували його затримання - фото 2

Для того, щоб підтвердити, що затримання було фейком, ексголова Нацполіціі в Запорізькій області опублікував офіційний документ — відповідь начальника управління превентивної діяльності ГУ Нацполіціі Києва Олега Ониська.

"...встановлено, що відповідно до книги затриманих Печерського управління поліції ГУ Національної поліції в м. Київ громадянин Золотоноша Олег Вікторович ... 15.07.2020 в Печерське УП ГУНП в м. Київ не доставлявся, співробітниками управління патрульної поліції м. Київ та Печерського управління поліції щодо останнього адміністративні матеріали (в тому числі, протокол про адміністративне затримання) не складалися", — йдеться у документі.

Ексголова Нацполіції в Запорізькій області розповів, як інсценували його затримання - фото 3

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали, як відреагувала поліція на те, що Мураєв і Бутусов ледь не побилися в прямому ефірі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини