Головна Новини Суспільство події Мураєв і Бутусов ледь не побилися в прямому ефірі: поліція відреагувала
commentss НОВИНИ Всі новини

Мураєв і Бутусов ледь не побилися в прямому ефірі: поліція відреагувала

Між українським журналістом Юрієм Бутусовим і колишнім народним депутатом, лідером партії "Наші" Євгеном Мураєва стався конфлікт

5 квітня 2021, 23:30
Поділіться публікацією:








Правоохоронці відкрили кримінальне розслідування після перепалки між журналістом Юрієм Бутусовим і екс-депутатом Євгеном Мураєва в ефірі телеканалу "Україна 24".

Мураєв і Бутусов ледь не побилися в прямому ефірі: поліція відреагувала

Мураєв і Бутусов (фото з відкритих джерел)

Бутусов звинуватив свого опонента в тому, що нібито він "російський агент".

"Дуже шкода, що зараз тут знаходиться людина, яка дає нам тези, що нічого не було на Майдані, і на війні. Що у нас тут, вибачте, хто сам щось спровокував ... Російська агентура працює, і ви тут приклад цього. Прикро чути ваші слова після десятків загиблих на Майдані і 10 тисяч убитих на Донбасі. ви посоромилися хоча б. ви не російська громадянин, ви повинні вести себе, як український політик ", — сказав Бутусов.

Мураєв заперечив його слова. У той же час Бутусова він назвав "агентом Ізраїлю".

"Чого мені має бути соромно? Я український політик", — сказав Мураєв.


Нагадаємо, Євген Мураєв вважає, що відмова відновити поставки води з материкової України  анексуваний Росією Крим не має політичного підґрунтя. "Відмова від відновлення подачі води в Крим є класичним прикладом політичної шизофренії. Ми всі пам'ятаємо, що формально півострів залишається українським і там живуть громадяни України", — написав він у своєму Facebook. Мураєв додав, що аргументують відмову від водопостачання півострова тим, що укладення договорів про постачання води з "владою" півострова буде означати визнання Україною прав Росії на Крим . "Але не даючи воду (і електрика) ми не маємо жодних підстав стверджувати, що там наша територія. Держава присутня там, де є його відповідальність. До цього моменту українська держава воліло слова, а не дії ... Тільки що зриміше позначає потрібність України кримчанам — слова або вода? І що важливіше для України — слова або гроші за воду? ".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини