Головна Новини Суспільство права людини Діловий образ в коричневій гаммі: новий образ Олени Зеленської
commentss НОВИНИ Всі новини

Діловий образ в коричневій гаммі: новий образ Олени Зеленської

Олена Зеленська говорила про рівність

16 листопада 2021, 23:20
Поділіться публікацією:

Перша леді країни сьогодні, 16 листопада була присутня на засіданні  Комісії з питань координації взаємодії органів виконавчої влади щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків. Олена Зеленська  зробила підсумки  першого  року участі нашої країни у "Партнерстві Біарриц". Про це  інформує ТСН.

Діловий образ в коричневій гаммі: новий образ Олени Зеленської

За її словами, Україна  тільки 12 місяців тому приєдналась до цього важливого проєкту. Зроблено чимало, але і працювати є над чим.

Перша леді зазначила, що рівність в її розумінні, це свобода й справедливе оцінювання за зробленим. Чоловічої чи жіночої роботи не існує, улюблена справа – це та, яку вибрало серце і на яку вистачає сил. В її розумінні такою є справжня рівність.

На цьому заході дружина українського президента вигідно вирізнялась в коричневому брючному костюмі. Це вбрання вона поєднала із ніжною бежевою блузкою, зав’язаною на бант.

Дружині гаранта личила  зачіска з боковим проділом і ніжний макіяж. З прикрас вирізнялись золоті сережки.  Бордовий манікюр вдало доповнив її чудовий образ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Олена Зеленська підкорила мережу.Дружина гаранта нашої країни побувала в столиці Західної України.  Для поїздки вона обрала свій стильний образ. Пані Зеленська була одягнута в чорну строгу трійку, яка вигідно вирізняла її серед представників львівського товариства. На першій леді була спідниця-олівець, піджак, прикрашений елементами вишивки, блузка такої кольорової гамми і туфлі на високих каблуках.Довершеності образу додали лаконічні прикраси, якими дружина гаранта доповнила свій строгий, але зворушливий образ.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини