Головна Новини Суспільство події Олена Зеленська підкорила мережу: перша леді в total black відвідала Львів
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Зеленська підкорила мережу: перша леді в total black відвідала Львів

Перша леді своїм виглядом нікого не залишила байдужим

15 листопада 2021, 21:55
Поділіться публікацією:

Дружина гаранта нашої країни побувала в столиці Західної України.  Для поїздки вона обрала свій стильний образ. Пані Зеленська була одягнута в чорну строгу трійку, яка вигідно вирізняла її серед представників львівського товариства. На першій леді була спідниця-олівець, піджак, прикрашений елементами вишивки, блузка такої кольорової гамми і туфлі на високих каблуках.

 Олена Зеленська підкорила мережу: перша леді в total black відвідала Львів

Зеленська показалася в новому костюмі ( фото: instagram.com/olenazelenska_official)

Довершеності образу додали лаконічні прикраси, якими дружина гаранта доповнила свій строгий, але зворушливий образ. Волосся першої леді спадало на чорне вбрання хвилястими локонами, а легкий, ледь помітний макіяж завершував задум про красу і  лише доповнював  її вроджену жіночність. Манікюр пані Зеленська обрала в тон вбранню – темно-бордове покриття.

Шанувальники першої леді відразу помітили скромну, але стильну завершеність образу першої леді нашої країни. Десять тисяч лайків  від підписників в соціальних мережах лише за кілька годин і  чудові коментарі від співвітчизників.

За їх словами, на високу гостю у Львові приємно дивитись. Перша леді – інтелігентна, мудра, пишаємось нею! В Україні – найчарівніша перша леді. Красуня!,- такі компліменти залишають українці під фото.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Олена Зеленська розповіла, що вірить у м'яку силу і культурну дипломатіюПерша леді України Олена Зеленська щиро вірить у м'яку силу і культурну дипломатію. Це частина тієї сили, яка важлива для України. Українська нація і суспільство мають пристойну багатовікову історію, тому що українці різними способами внесли свій вклад у розвиток світу.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: instagram.com/olenazelenska_official
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини