Головна Новини Суспільство права людини "Це Дмитро Гон... Гордон": ведуча РосЗМІ обмовилася після коментаря українського журналіста (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це Дмитро Гон... Гордон": ведуча РосЗМІ обмовилася після коментаря українського журналіста (ВІДЕО)

Відео швидко розлетілося Мережею

17 червня 2021, 09:55
Поділіться публікацією:

Відомий український журналіст Дмитро Гордон дав коментар російському ЗМІ "Ехо Москви". Зокрема, мова йшла про Донбас. Відповідний відеоролик розлетівся Мережею через обмовку телеведучої, пише "УНІАН".

"Це Дмитро Гон... Гордон": ведуча РосЗМІ обмовилася після коментаря українського журналіста (ВІДЕО)

Ехо Москви - фото з відкритих джерел

Так Гордон заявив, що настане час, коли армію України зустрічатимуть на Донбасі хлібом-сіллю, а "Л / ДНР" і зовсім перестануть існувати.

У відповідь на це ведуча сказала:

"Запам'ятаємо цю обіцянку... Це журналіст Дмитро Гон... Гордон у нас в ефірі".

Раніше портал "Коментарі" писав, що відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька насмішила своїх шанувальників курйозної ситуацією, яка сталася під час чергового прямого ефіру. Так, вона забула надіти взуття, коли почався випуск новин. Глядачі змогли чітко побачити цей конфуз, коли змінився ракурс. Соломія сиділа в студії з босими ногами, але не розгубилася в цей момент, а продовжувала впевнено вести ефір. Пізніше вона зізналася, що про подію їй написало безліч людей. Але головне, що ніхто з них не висловлював свого негативу з приводу цієї ситуації. Навпаки, люди писали їй в приватні повідомлення теплі слова підтримки, кажучи, щоб вона не переживала з цього приводу.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що під час виступу на мітингу в штаті Джорджія, президент США Джо Байден потрапив в курйозну ситуацію. Він втратив свою маску і шукав її майже 40 секунд. Смішне відео поширилося в Твіттері. Спочатку Байден почав метушитися. Потім політик в мікрофон сказав: "Шукаю свою маску. У мене проблеми". Через кілька секунд до пошуків приєдналися помічники і перша леді Джилл Байден. Дружина оглянула всі папери Джо Байдена. Також жінка подивилася, не впала чи маска на підлогу. Однак її ніде не було. Потім президент вирішив обшукати кишені. Виявилося, що маска весь час була в брюках Байдена. Президент зрадів і високо показав публіці свою знахідку.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

20 червня 2021, 08:30

Ну какая это оговорка? Назвала вещи своими именами))) гордон по своей сущности гандон! И его фамилия это подтверждает))


Новини