Головна Новини Суспільство історія В Україну йдуть дощі: як зміниться погода в країні
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йдуть дощі: як зміниться погода в країні

6 червня в Україні переважно буде суха і тепла погода

5 червня 2022, 16:46 comments3466
Поділіться публікацією:
У понеділок в Україні — високий атмосферний тиск, височенькі градуси, переважно сухе повітря. Антициклон з центром над Балтикою зумовить завтра суху погоду в більшості наших областей. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у мережі.
Лише на Одещині, Миколаївщині, Херсонщині та в Криму місцями пройдуть короткочасні дощі та прогримлять грози. Вітер очікується північно-східним, невеликим або помірним.
"6-го червня температура повітря в Україні — красуня. Не холод і не аж спека, протягом дня передбачається +23+29 градусів. Найвищі градуси спостерігатимуться на Запоріжжі та на Донеччині",- повідомила синоптик.
У Києві понеділок буде теплим та сонячним. 6-го червня опадів не передбачається, впродовж дня температура повітря досягне +25 градусів.
Найближчими днями суттєві дощі в Україні — навряд, літо підскочить ще на кілька градусів вгору. Ранки, ночі та вечори будуть із хорошим свіжим повітрям, +10+19 градусів.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували по те, що прогноз погоди в Україні на 1 червня. Це літо в Україні розпочнеться дощовою погодою, але на вулиці буде тепло та комфортно. Такими даними, поділився Український гідрометеорологічний центр. У більшості областей 1 червня очікуються опади. Дощі накриють Захід, а також пройдуть у деяких регіонах на Півночі, Сході та в Центрі країни. Температура повітря у західних областях у середньому підніметься до +22…+25 градусів. У Північній частині стовпчики термометра піднімуться до +26 градусів, удень прогнозується лише у Житомирській області. Температура в Центрі України становитиме +24...+28 градусів. Вдень опадів у більшості областей не очікується, окрім Вінницької області. Там і вдень, і вночі може йти дощ.
 

В Україну йдуть дощі: як зміниться погода в країні

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини