Головна Новини Суспільство події Літо розпочнеться дощами: прогноз погоди в Україні на 1 червня
commentss НОВИНИ Всі новини

Літо розпочнеться дощами: прогноз погоди в Україні на 1 червня

Українцям розповіли, якою буде погода в країні в перший день літа та в які регіони прийдуть опади

1 червня 2022, 06:35
Поділіться публікацією:

Це літо в Україні розпочнеться дощовою погодою, але на вулиці буде тепло та комфортно. Такими даними, поділився Український гідрометеорологічний центр.

Літо розпочнеться дощами: прогноз погоди в Україні на 1 червня

Прогноз погоди на 1 червня (фото з відкритих джерел)

У більшості областей 1 червня очікуються опади. Дощі накриють Захід, а також пройдуть у деяких регіонах на Півночі, Сході та в Центрі країни. Температура повітря у західних областях у середньому підніметься до +22…+25 градусів. У Північній частині стовпчики термометра піднімуться до 26 градусів, удень прогнозується лише у Житомирській області.

Температура в Центрі України становитиме +24...+28 градусів. Вдень опадів у більшості областей не очікується, окрім Вінницької області. Там і вдень і вночі може йти дощ.

У Східній та Південній частині країни повітря прогріється до +25...+31 градуса. Парасольки варто підготувати мешканцям Дніпропетровської, Харківської та Луганської областей.

У столиці України, 1 червня, буде суха погода, а температура повітря становитиме +24...+26 градусів.

Своїм прогнозом на сторінці у Facebook також поділилася український синоптик Наталія Діденко. За її словами, першого дня літа в Україні буде дійсно тепло, але Захід накриють опади та можливі місцями грозові дощі. У Києві, за прогнозом Діденка, опади очікуються ближче до вечора. У більшості областей температура повітря становитиме +24...+29 градусів.

Синоптик додала, що згодом літо порадує нас вищими градусами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зміна клімату вплине на зміни сезонів, а це серйозно вплине на сільське господарство, навколишнє середовище та здоров'я людини. Дослідники зазначили, що тривалість літа й так збільшилась із 78 до 95 днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини