Головна Новини Суспільство історія У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію у місті Сєверодонецьк
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію у місті Сєверодонецьк

Зараз у Сєвєродонецьку продовжуються бойові дії

9 червня 2022, 19:06 comments1309
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Сєвєродонецькому напрямку станом на вечір 9 червня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію у місті Сєверодонецьк

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, на Сєвєродонецькому напрямку окупанти силами мотострілецьких підрозділів за підтримки артилерії вели штурмові дії у місті Сєвєродонецьк, проте успіху не мають. Наразі бойові дії продовжуються.

"На північно-західній околиці населеного пункту Тошківка українські воїни успішно відбили ворожий штурм", — Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що сенатор США закликає знайти способи поставити Україні. винищувачі та ППО. Ми маємо зробити більше, щоб допомогти Україні захистити своє небо та захистити свій народ від подальшого насильства – Джекі Роузен.

Читайте також про те, що відмова Росії визнавати незалежність Литви : чи ухвалить таке рішення Держдума і що це може означати. Експерти прокоментували проект закону в Думі про відміну рішення про визнання незалежності Литви.

Сайт "Коментарі" поінформував, чому українці ображаються на Меркель — чому Макрон не перестає дзвонити Путіну: що відбувається з ЄС. Україні доводиться вибивати собі допомогу у війні проти РФ, втрачаючи найдорожчий час.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що бійці вже тренуються , чекаємо на політичне рішення: Рєзніков заінтригував новою зброєю Заходу. Польські самохідні гаубиці "Краб" калібру 155 мм готові до використання Збройними силами України на фронті, а також інші озброєння, отримані від партнерів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини