Головна Новини Суспільство історія Опублікували список українських поліцейських, які перейшли на бік окупантів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Опублікували список українських поліцейських, які перейшли на бік окупантів: подробиці

Українських поліцейських, які перейшли на бік окупантів, вдалося впізнати

3 червня 2022, 18:14
Поділіться публікацією:

Поліцейських, які перейшли на сторону окупантів, впізнали. Раніше вони були правоохоронцями у Донецькій області та Маріуполі. Стало відомо про 90 зрадників, що будуть воювати проти своєї країни. Про це   написав радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Опублікували список українських поліцейських, які перейшли на бік окупантів: подробиці

Колишні копи, які перейшли бік окупантів (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що серед зрадників багато колишніх копів з Маріупольського районного управління поліції, в тому числі, жінки. Одна із зрадниць пояснила своє рішення тим, що хоче працювати.  

 Відтак у мережі вже опублікували перелік зрадників.

“Опізнали всіх, що перейшли на бік поліції окупантів.  90 нелюдей, які нещодавно були поліцейськими України. Яких було звільнено в минулому. Різні, але всі в одному місці. Починайте обертатися. Відплата вже поруч”, -  заявив Андрющенко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українські поліцейські перейшли на бік ворога в Маріуполі. Українські копи в окупованому Маріуполі пішли працювати в так звані "ДНР". Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Телеграм-каналі.  Чиновник опублікував відео, де видно, як працівники Національної поліції в Донецькій області переходять на сторону окупантів. Також Андрющенко зазначив, що вони добровільно пішли працювати на окупантів, зрадивши присязі, місту та Україні. Також він сподівається, вони під час деблокування опиняться на передовій.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що ЗСУ знищили російську артилерію та бронетехніку на півдні УкраїниЗбройні сили України дають гідну відсіч загарбникам і продовжують знищувати їхню техніку та живу силу. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь"

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини