Головна Новини Суспільство історія «Ми без води і тут спека»: окупанти «смажаться» на своїх позиціях (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ми без води і тут спека»: окупанти «смажаться» на своїх позиціях (ВІДЕО)

Російські військові страждають не лише від наших воїнів, а й від українського літа

7 червня 2022, 21:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Спекотна погода на початку літа в нашій країні виявилася надто болісною для окупантів. По телефону один із них поскаржився своєму знайомому на те, що їм не дали нову форму і вони сидять без води у спеку. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

«Ми без води і тут спека»: окупанти «смажаться» на своїх позиціях (ВІДЕО)

Армія РФ

Службі безпеки вдалося перехопити черговий телефонний загарбник. Російський військовий скаржиться своєму співрозмовнику на припинення постачання води, а також на сильну спеку, яка застала загарбників у нашій країні. Оскільки вони прибули на територію України ще взимку, вони мали утеплену форму. З того моменту нову форму їм ніхто не видавав.

Ми без води сидимо. Останнім часом спекотно. Тут уже і спека, і пацани теж усі сидять. Морально пригнічений. І форма, яка осіння була, так і є", — сказав російський військовий своєму знайомому телефоном.

Окупант розповів також про те, що днями у них мала бути заміна. Однак цього так і не сталося. Тому вони продовжують перебувати на своїх позиціях без води на болісній спеці.

"Отже, перефразовуючи стару пісню, можемо сказати: Окупант, "бери шинель – йди додому!". Тому що остаточно "спічешся" на українській землі", — додали до СБУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що тим, хто хоче отримати українське громадянство , пропонують скласти кілька іспитів: петиція. Українці зареєстрували петицію щодо вимог до кандидатів на отримання громадянства.

Читайте також про те, що Зеленський рішуче відповів на заклик Макрона про приниження Росії. Президент Володимир Зеленський заявив, що Росія вбиває Україну.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що   маріонетка Путіна влаштувала чергову істерику: обіцяє знищити всіх охочих до смерті РФ. Колишній президент РФ Дмитро Медведєв улаштував чергову істерику.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський назвав, що вважатиметься за серйозну тимчасову перемогу. Президент назвав проміжну тимчасову перемогу та остаточну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини