Головна Новини Суспільство історія Джолі упіймали «на гарячому» з чоловіком українки
commentss НОВИНИ Всі новини

Джолі упіймали «на гарячому» з чоловіком українки

Приписали роман, після походу до ресторану. Всесвітньо відому актрису Анджеліну Джолі помітили у компанії з американським мільярдером. Ним виявився - Девід Майєр де Ротшильд, чоловік, одружений з українкою - Кариною Кейко

4 квітня 2023, 12:00 comments1519
Поділіться публікацією:

Девід Майєр де Ротшильд  та Анджеліна Джолі – на гачку у голлівудських ЗМІ та в полі зору світових видань. Цього разу, красуні-актрисі приписали нового залицяльника, із яким у неї, ймовірно, може бути роман.  Розголосу подія набула після того, як їх обох помітили в ресторані. Повідомляє видання Page Six, пишуть "Коментарі".

Джолі упіймали «на гарячому» з чоловіком українки

Молодик, з яким актрису помітили одного вечора в ресторані виявився чоловіком українки - Карини Кейко

Та, як з’ясувалося пізніше – у мільярдера та Джолі була ділова зустріч. За даними вище згаданого ресурсу Девід має за дружину українську актрису Карину Кейко, яка здобувала освіту за кордоном. Дівчина вчилася акторській майстерності й навіть встигла отримати роль у декількох стрічках. Таких як: "Хічкок", "Стати Бондом", "Листопадові злочинці".

Деталі діалогу між Девідом Майєром де Ротшильдом  та Анджеліною Джолі не відомі. Проте, у виданні висувають декілька тем розмови. Серед них:

"Ймовірно, темою їхньої бесіди була екологія" — повідомляють у Page Six.

Карина Кейко та Девід Майєр де Ротшильд рідко з’являються у масах "під ручку" та майже не виставляють особисте життя напоказ.  

Як писали "Коментарі" Вайкуле назвала, хто може стати наступним президентом Росії. Таку думку Лайма озвучила в інтерв'ю росіянці Ксенії Собчак.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що донька Пєскова обурена критикою: Я жила лише на 500 євро на місяць. Обурена донька речника Кремля заявила, що якби вона була француженкою, то їй було б соромно за таку журналістику.

Читайте також на сайті "Коментарі" — комік-путініст вирішив втекти з Росії, щоб не потрапити на війну. Михайло Галустян, який неодноразово висловлювався на підтримку війни, заявив, що просуватиме в Єревані авторські культурні проєкти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини