Головна Новини Суспільство історія "Дуже болить голова, місце, де було око": Масі Найєм розповів про свій стан здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

"Дуже болить голова, місце, де було око": Масі Найєм розповів про свій стан здоров'я

Масі Найєм 5 червня отримав важке поранення на фронті та втратив одне око

9 червня 2022, 20:10
Поділіться публікацією:

Український представник захисту 5 червня був важко поранений на лінії фронту та з цієї причини позбувся ока. Поранений військовослужбовець Масі Найєм зараз знаходиться в шпиталі в місті Дніпро. Про свій стан він розповідає наступне. Адвокат не має можливості довго розмовляти чи відповідати на повідомлення, бо потерпає від сильного головного болю. Йому дуже болить місце, де раніше було око.

"Дуже болить голова, місце, де було око": Масі Найєм розповів про свій стан здоров'я

Масі Найєм (фото з відкритих джерел)

 Про це сьогодні, 9 червня він повідомив на власній сторінці в соціальних мережах.  Захисник вдячний всім за те, що підтримують його в цей непростий для нього час.

 "Без фото. Кому треба - за пару днів напишу, як побачитись. Але мені таки треба час на відновлення і повернення в те життя. Дякую ще раз. Я щасливий, що живий", — підсумував своє повідомлення  Масі Найєм.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українського адвоката під час бою на фронті важко поранено. Відомий український адвокат, громадський діяч Масі Найєм отримав важке порання у голову під час бою на фронті. Про це повідомив режисер та  боєць тероборони ЗСУ Олег Сєнцов. Окрім цього, друг адвоката Андрій Ставніцер на своїй сторінці у Facebook розповів, що Наєма терміново везуть на операцію до Дніпра в  обласну клінічну лікарню ім. Мечникова.  Наразі більше інформації про стан здоров'я військовослужбовця ЗСУ немає. Відомо, що  Масі Найєм з серпня 2015 року по жовтень 2016 року захищав країну на Сході України. Також відомо, що адвокат є братом відомого журналіста та колишнього нардепа, заступника міністра інфраструктури Мустафи Найєма.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини