Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українського адвоката під час бою на фронті важко поранено
commentss НОВИНИ Всі новини

Українського адвоката під час бою на фронті важко поранено

Наразі адвоката Масі Найєма везуть до лікарні

5 червня 2022, 19:15
Поділіться публікацією:

Відомий український адвокат, громадський діяч Масі Найєм отримав важке порання у голову під час бою на фронті. Про це повідомив режисер та  боєць тероборони ЗСУ Олег Сєнцов.

Українського адвоката під час бою  на фронті важко поранено

Масі Найєм (фото з відкритих джерел)

 Окрім цього, друг адвоката Андрій Ставніцер на своїй сторінці у Facebook розповів, що Наєма терміново везуть на операцію до Дніпра в  обласну клінічну лікарню ім. Мечникова.

 Наразі більше інформації про стан здоров'я військовослужбовця ЗСУ немає.

Відомо, що  Масі Найєм з серпня 2015 року по жовтень 2016 року захищав країну на Сході України. Також відомо, що адвокат є братом відомо журналіста та колишнього нардепа, заступника міністра інфраструктури Мустафи Найєма.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Росія готує ще одну спецоперацію в Україні. Лідер Чечні Рамзан Кадиров, який входить до пулу найодіозніших спікерів Кремля, пригрозив, що скоро в Україні буде "справжня спецоперація". Анонсом чергової "спецоперації" Кадиров поділився у себе в телеграмі, записавши відповідний відеоролик. Зважаючи на те, що заявив одіозний лідер Чечні, то все те, що відбувається в Україні четвертий місяць поспіль – це ніяка не "спецоперація", як заявляв Путін та його оточення, а ось те, що анонсував Кадиров – це і буде та сама "спецоперація". Рамзан Кадиров також назвав приблизні терміни, коли варто очікувати спецоперацію. За словами Кадирова, днями відбудеться те, що планують справжні патріоти Росії", до яких він, мабуть, зарахував себе. Ні про те, де саме проходитиме "спецоперація", ні про те, хто в ній буде задіяний Кадиров не розповів, зазначивши лише грізно, що за підсумками "спецоперації" "шайтани" тікатимуть з українських міст і взагалі з України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини