Головна Новини Суспільство історія Автобус «Запоріжжя-Прага» зіткнувся із легковиком: є загиблі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Автобус «Запоріжжя-Прага» зіткнувся із легковиком: є загиблі (ФОТО)

ДТП сталося у Вінницькій області

13 червня 2022, 20:04 comments1185
Поділіться публікацією:

У селі Кунка, що у Гайсинському районі Вінницької області, сталася страшна ДТП за участю легкового автомобіля та пасажирського автобуса "Запоріжжя-Прага". Про це повідомили у пресслужбі МВС України.

Автобус «Запоріжжя-Прага» зіткнувся із легковиком: є загиблі (ФОТО)

ДТП у Вінницькій області. Фото - ДСНС Вінницької області

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько п'ятої години вечора 13 червня. Відомо, що в автобусі було одинадцять пасажирів та двоє водіїв.

За інформацією джерела, внаслідок ДТП загинули троє людей, які перебували в авто. Ще одна людина у тяжкому стані була госпіталізована, проте від отриманих травм постраждалий незабаром помер.

Автобус «Запоріжжя-Прага» зіткнувся із легковиком: є загиблі (ФОТО) - фото 2

Як повідомили у пресслужбі ДСНС Вінницької області, для деблокації тіл було залучено п'ятьох рятувальників, а також одну одиницю спецтехніки.

Також у ДСНС опублікували фотографії з місця події.

Автобус «Запоріжжя-Прага» зіткнувся із легковиком: є загиблі (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" поінформувало читачів про те, що в Одеському районі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Дорогу не поділили два легкові автомобілі. В одному з них перебувала сім'я з 12-річною дитиною. Внаслідок ДТП хлопчик загинув. Також загинув чоловік, який перебував у легковику. Ще одну жінку доправили до лікарні у тяжкому стані. Подробиці цієї події читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв подробиці страшної ДТП у Рівненській області, де було понад 20 загиблих. У поліції повідомили, що водій мікроавтобуса виконував обгін і на зустрічній смузі зіткнувся з вантажівкою Мерседес-Бенц із напівпричепом, де була цистерна з пальним. Далі вантажівка перекинулася і перекрила зустрічну смугу, де їхав пасажирський автобус сполученням "Харків-Згожелець". Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини