Головна Новини Суспільство події Смертельна ДТП біля Одеси: серед загиблих - неповнолітній
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертельна ДТП біля Одеси: серед загиблих - неповнолітній

В Одеському районі у аварії постраждала родина

5 травня 2022, 09:28
Поділіться публікацією:

4 травня в Одеському районі сталася смертельна аварія за участі двох легковиків. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

Смертельна ДТП біля Одеси: серед загиблих - неповнолітній

Аварія в Біляївці, фото Нацполіції

Відомо, що в Біляївці, на вулиці Отамана Головатого, близько 18:53, зіткнулися позашляховик марки "Audi Q7" та легковик "ВАЗ 2109".В результаті аварії постраждали пасажири та водій ВАЗу. Рятувальники деблокували людей з понівеченого авто за допомогою гідравлічного інструменту.

За інформацією оперативних служб, на місці загинув неповнолітній 12-річний хлопчик, водія "ВАЗ 2109" та пасажирку госпіталізовано у важкому стані. В лікарні 43-річний водій помер. Жінка ще перебуває в реанімації Біляївської лікарні.

За даними Нацполіції, в авто ВАЗ їхала сім'я. За попередніми висновками, винуватцем ДТП був водій позашляховика, що перевищив швидкість та зіткнувся з попутним авто марки ВАЗ. Поліціянти ініціювали перевірку водія Audi на наявність алкоголю в організмі.

На місце трагедії виїжджала слідчо-оперативна група Одеського районного управління поліції № 2.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Рівненській області сталася масштабна смертельна аварія. Там на дорозі Київ-Чоп зіткнулися автобуси та вантажівка з причепом. В результаті аварії загинуло 26 осіб, особи їх встановлюються. 12 потерпілих в ДТП госпіталізовано до лікарень Дубно (7 людей) та Радивилова (5 людей). Серед учасників ДТП громадяни з Житомирської, Київської, Чернігівської, Харківської та Хмельницької областей. Про це повідомив голова військової адміністрації Віталій Коваль під час брифінгу.

Смертельна ДТП біля Одеси: серед загиблих - неповнолітній - фото 2
Смертельна ДТП біля Одеси: серед загиблих - неповнолітній - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини